Hoe maak je een HP OpenView License

De HP OpenView suite van software-applicaties bevat systemen en netwerk management tools ontworpen voor de zakelijke gebruiker. De suite bestaat uit producten zoals "HP OpenView Network Node Manager," "HP OpenView AssetCenter," "HP OpenView Service Desk," "HP OpenView Internet Services" en "HP OpenView SOA Manager."

U kunt een licentie voor een van deze producten door het gebruik van HP's officiële software reseller locator vinden; het is altijd het beste om een ​​OpenView product licentie aanschaffen bij een van de officiële partners van HP.

instructies

1 Bezoek de "Partner Locator" pagina op de website van HP.

2 Kies een toepasselijke optie in het "Zoek een partner voor" field. Bijvoorbeeld als u dit product wilt kopen voor een klein bedrijf, kiest u de optie "Kleine en middelgrote ondernemingen". Het systeem zal u omleiden naar een andere pagina.

3 Vul het formulier in. In het "Selecteer het HP product (en) die u interesseert 'sectie, selecteer de optie" Software "in het" Selecteer een productcategorie "veld. In het "Selecteer een product" veld, selecteert u de OpenView systeembeheer productgebied waarvoor u een licentie, zoals de aankoop van "Network Management Software." Voer uw stad of postcode in en klik op de "Find" knop. Een lijst met zoekresultaten verschijnen.

4 Neem contact op met de HP-partner. Een lijst van officiële HP-software resellers zal verschijnen; kiezen voor een partner in de buurt van uw huis en bel het bedrijf; u zult het telefoonnummer in de lijst te vinden. Wanneer u belt, vragen om een ​​sales adviseur te spreken en vertel hem dat je wilt een OpenView product licentie aan te schaffen. Hij zal in staat zijn om u te adviseren over methoden van aankoop en levering van producten.