Hoe de Acer Aspire One configureren voor een Huawei E220 Modem gebruiken

Mini-laptops ontworpen met een nadruk op draagbaarheid en internetconnectiviteit steeds populairder geworden. Veel consumenten die deze laptops te kopen van plan om ze te gebruiken "on the road" en vereisen de flexibiliteit wordt geboden door directe verbinding met het internet via een draadloze breedband 3G-netwerk. Omdat veel van deze laptops zijn gebouwd op het Linux-besturingssysteem, kan de procedure voor het installeren van een draadloos apparaat onbekend voor gebruikers die gewend zijn aan Windows en Mac computers. Gelukkig is het installeren van de Huawei E220 draadloos modem op een Acer Aspire One notebook kan een eenvoudige vijf minuten taak.

instructies

1 Werk de Aspire One met behulp van de "Live Update" nut in de sectie Instellingen. Een patch zal worden aangeboden als een optionele update. Selecteer de patch en ga verder met de update. Als de patch niet wordt vermeld, is het waarschijnlijk dat het al is geïnstalleerd en u kunt gaan naar de volgende stap.

2 Reboot de laptop. Wanneer het is up and running, klikt u op het pictogram dat lijkt op een blauwe driehoek in de "Connect" snelle link sectie. Het Mobile Partner aanvraag moet openen.

3 Sluit de Huawei E220. Een pop-up verschijnt waarin staat dat het apparaat wordt herkend en de status van de USIM wordt geverifieerd. Een USIM is het equivalent van een SIM-kaart in een mobiele telefoon, die uw identiteit van de gebruiker en authenticatie-informatie voor het netwerk bevat samen met uw opgeslagen SMS-berichten en contacten. Ervan uitgaande dat uw Huawei E220 wordt herkend, wordt er een netwerk signaal sterkte grafisch op het scherm.

4 Selecteer "Extra" en vervolgens "Opties." Choose "Profile Management." Maak een nieuw profiel door te typen in een profielnaam en typ uw APN. Dit nummer is specifiek voor uw netwerk service provider, en voor het toegangsnummer, voer "* 99 #". Voor Authentication Protocol-instellingen, selecteert u "CHAP."

5 Sla uw profiel door te klikken op de knop "Opslaan". Klik op de knop "Set as Default" en vervolgens op "OK". Klik op de "Verbinden" knop. De Huawei E220 moet verbinden met het internet. U kunt dit testen door het openen van de webbrowser en aansluiten van uw favoriete zoeksite.