Een CD zit vast in mijn Toshiba A500

Wanneer er een CD of DVD vast komt te zitten in de computer optisch geheugen drive, het is geen tijd voor paniek. In feite, op de meeste computers, waaronder de Toshiba Satellite A500 laptop, moet je meerdere manieren om schijven die vast, terwijl in het apparaat disc drive geworden halen. Ongeacht uw technische bekwaamheid of kennis, kunt u snel op te halen die schijf en gaan over uw bedrijf.

Toetsenbord

Als een cd of dvd zit vast in de Toshiba Satellite A500 en u niet in staat om de schijf op te halen door te drukken op de lade van het station, druk op de "Eject" toets op het toetsenbord van de computer zijn. Deze toets wordt aangegeven met een pijl naar boven met een dunne rechthoek direct onder. U kunt ook op de "Ctrl", "Alt" en "Delete" toetsen tegelijk om Task Manager applicatie van de computer, die een scherm dat alle toepassingen die worden uitgevoerd op de computer toont produceert lanceren. Vanuit dit venster identificeren van de toepassing die wordt uitgevoerd in verband met de geplaatste CD of DVD en uitschakelen. Afhankelijk van de toepassing, kan dit de disc uit het DVD-station te werpen.

Toepassing

Elke keer dat u een cd of dvd in de Toshiba Satellite A500's optisch station, de schijf bijbehorende toepassing wordt gestart in te voegen. Afhankelijk van de toepassing, kan je soms de disc vanuit de applicatie. Bijvoorbeeld, als de CD-muziek die u hebt gekopieerd naar de iTunes-mediaspeler toepassing bevat, kunt u het schijfstation te openen door te kiezen voor de "Eject Disc" optie in het menu van de toepassing "Controls". Als de CD u schijf van de A500's hebt ingevoegd is een installatie schijf, kan het automatisch uitgeworpen zodra het installatieproces heeft gesloten.

Het opnieuw beginnen

Soms kan de Toshiba Satellite A500's DVD drive reageert geworden als gevolg van een back-up van het geheugen van de computer, of RAM. RAM slaat bestanden voor snellere toegang en computergebruik snelheden. Als RAM nadert of haar capaciteit bereikt, bepaalde toepassingen, zoals de DVD drive, kan niet meer reageert. Het uitschakelen of de computer niet alleen de RAM wist opnieuw te starten, kan het ook geen glitches dat de drive kan worden veroorzaakt te houden op uw CD of DVD te corrigeren.

Alternatieve oplossing

U kunt ook proberen om de Toshiba Satellite A500's DVD-station openen door een rechtgebogen paperclip in het kleine gaatje naast de "Eject" knop van de drive om de lade te openen. Je moet in gedachten houden, echter, dat er een kleine kans op beschadiging van de computer met behulp van deze methode, zo voorzichtig te werk gaan.