Hoe te verwijderen van een Posting Van Craigslist

Craigslist ontvangt een enorme hoeveelheid verkeer dagelijks en is daarom een ​​geweldige manier om een ​​aantal mensen te bereiken met een advertentie. Echter, dit betekent ook dat u kunt blijven ontvangen reacties op je post, zelfs nadat de post wordt achterhaald. Om dit te voorkomen, kunt u een posting van Craigslist te verwijderen voordat het op natuurlijke wijze verloopt.

instructies

Hoe te verwijderen van een Posting Van Craigslist

1 Erachter te komen waar u toegang tot uw oorspronkelijke Craigslist bericht. Dit kan door middel van een e-mail die u heeft ontvangen toen u de post gecreëerd. Als dat e-mail is verwijderd, beginnen op de Craigslist homepage (zie bronnen hieronder).

2 Klik op 'Mijn account' op de Craigslist homepage toegang tot uw Craigslist account. Meld u aan bij uw account met het e-mailadres en wachtwoord die u hebt gemaakt.

3 Gebruik de alternatieve mogelijkheid om via uw persoonlijke e-mailaccount verwijderen van de post als u geen rekening heeft Craigslist te maken. Ga naar de e-mail die u heeft ontvangen dat er een link naar 'Publiceren' je bericht opgenomen. Deze zelfde link brengt u de optie 'Verwijderen' je bericht geven. Het enige wat je hoeft te doen is de link, klik op 'Verwijderen' en je bent klaar. Je bericht zal binnenkort worden verwijderd.

4 Gebruik de behulpzaam Craigslist een back-up plan als u nog geen account hebt gemaakt en kan niet vinden dat oude e-mailadres. Ga naar de Craigslist 'Opnieuw verzenden' pagina aan die e-mail kwalijk je mee wilt doen (zie bronnen hieronder). Voer het e-mailadres u heeft gebruikt voor het opzetten van de post. De e-mail kwalijk, en je moet gewoon de link 'Verwijderen' hierboven beschreven volgen.

5 Merk op dat als je niet wilt dat al deze stappen om uw Craigslist posting te verwijderen volgen, wordt de post automatisch te vervallen na een bepaalde periode. Voor bepaalde grote steden, deze periode is relatief snel (één week voor vele soorten postings). Voor kleinere steden, kan de functie actief tot 45 dagen blijven, maar het zal zich vervolgens te verwijderen.

Hints

  • Faciliteren van het proces van het verwijderen van een posting van Craigslist door het nemen van een paar eenvoudige stappen voorafgaand aan het plaatsen van uw advertentie. Maak een Craigslist-account of op zijn minst moet u de bevestigings e-mail op te slaan met je post-publicatie. Op deze manier kunt u eenvoudig uw bericht op te halen en te verwijderen als u klaar bent.
  • Helaas, het is soms het geval dat een post je op Craigslist kan leiden tot misbruik e-mail of intimidatie. Als dit is de reden dat u wilt een posting van Craigslist te verwijderen, bekijk de site informatie over het misbruik te zien wat extra opties die je hebt (zie bronnen hieronder).