Hoe te Plakboeken van vrienden in Orkut Archiveer

Het plakboek functie op de Orkut social networking site laat Orkut-gebruikers te communiceren met hun vrienden door hen te verlaten "restjes." Deze stukjes kunnen worden bekeken door iedereen, dus als geen restjes gevoelige informatie bevatten, kunt u ze van je kladblok te verwijderen. In plaats van voor altijd het verwijderen van deze kladjes, kunt u ze archiveren in uw spam-map. Deze spam-map nooit geleegd, wat betekent dat elke schroot archiveren zal er verborgen - maar blijft toegankelijk moet je ooit nodig hebt.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar Orkut.com. Voer uw Orkut-account inloggegevens in de daarvoor bestemde vakken en log in je Orkut-account.

2 Klik op de knop "Notities" aan de bovenkant van je Orkut homepage om je kladblok te bekijken.

3 Klik op de "Spam Melden" knop naast het schroot dat u wilt archiveren. Het schroot wordt nu verplaatst naar uw spam-map Orkut.

4 Klik op de link "Spam Folder" onder het "Actions" op weg naar uw gearchiveerde kladjes bekijken. Deze kladjes zal nooit worden verwijderd, maar wordt verborgen door andere Orkut-gebruikers blijven totdat je ze uit de spammap te verwijderen.

Hints

  • Als u alle van de echte spam in uw spam-map te verwijderen, opent u de spam-map, plaatst u een vinkje naast de restjes die u wilt verwijderen en klik op de knop 'Definitief verwijderen'. Dit zal alleen uw gearchiveerd restjes achter in de map.