Hoe kan ik Problemen met een gebroken Emergency startknop op een laptop computer Switch?

Problemen met een gebroken noodsituatie startknop --- ook wel bekend als een herstart knop --- op een laptop is een matig uitdagende oefening, vooral als je een beginner op het gebied van de informatica. De nood-start knop kan defect raken als het is te veel gebruikt. Je nodig hebt om vast te stellen of de hulpdiensten startknop goed is aangesloten op de kern elektronica binnenkant van de laptop, en ook als er een ophoping van stof rond de nood startknop.

instructies

1 Plaats de laptop ondersteboven zodat u de achterkant van het apparaat kunt zien. Zorg ervoor dat de laptop stroomkabel niet is aangesloten, en dat de laptop is uitgeschakeld.

2 Identificeer alle Phillips schroeven die bij elkaar houden van de laptop.

3 Schroef alle Phillips schroeven en maak de bovenkant van het apparaat uit de onderkant van het apparaat. Plaats de laptop in normale stand; U moet nu in staat om de interne werking van de laptop te zien.

4 Zoek de nood startknop.

5 Controleer de onderkant van het toetsenbord en zorgen dat nood startknop verbinding met de feitelijke interne werking van de laptop. De meest voorkomende reden voor het falen van deze toets is dat de toets op het toetsenbord niet verbinden met de werkelijke circuit binnenkant van de laptop.

6 Reinig de omgeving van de knop; de ophoping van stof kan leiden tot grote problemen met de laptop computer hardware veroorzaken.

7 Plaats de componenten terug in hun oorspronkelijke positie en zet de laptop weer in elkaar.

8 Schakel de laptop en test de hulpdiensten start knop om te zien of het goed functioneert. Als het niet, zal u gevraagd worden om contact op te nemen met de fabrikant van de laptop te zien of hun hardware-ondersteuning technici het probleem kan oplossen. Een goed startpunt is op de website van de fabrikant van uw laptop te bezoeken en vindt de support pagina.