Hoe maak je een Video Podcast voor een sollicitatiegesprek

Videopodcast technologie kan helpen werkzoekenden markt hun vaardigheden en land hun droombaan. Het produceren van een podcast video is eenvoudig met behulp van multiplatform software zoals Flash en QuickTime. Podcasting is een online informatie distributiemethode dat de echte Simple Syndication (RSS) technologie gebruikt. U kunt ook informatie te verspreiden via een podcast in audio vorm met behulp van MP3-formaat. Video podcasting, aan de andere kant, komt in MP4-formaat, en het kan u helpen een professionele uitstraling in een sollicitatiegesprek project of bij het geven van een lezing voor een groep leerlingen of complexe instructies om ondergeschikten in uw bedrijf.

instructies

1 Schrijf een script met mogelijke sollicitatiegesprek vragen. Kies vragen die brengen uw professionaliteit, zoals de meest uitdagende situatie die je hebt veranderd in een succesverhaal in je carrière. Repeteren antwoorden op de vragen off-camera om uw vertrouwen en welsprekendheid te verbeteren.

2 Kies een professionele plek voor de video shoot. Zo kan dierlijke natuurbeschermers schieten de podcast beelden in een dierentuin of een park om hun medeleven voor de wilde tonen. Mensen op zoek naar een functie als chief executive zou een kantoor te halen in plaats daarvan. Standard podcast beelden is 240 bij 432 pixels in MP4-formaat, 480 bij 864 voor DVD-formaat en 720 pixels voor HD-kwaliteit.

3 Laad het materiaal op uw computer met behulp van Firewire, vervolgens importeren de videobeelden om video-editing software zoals Windows Movie Maker of iMovie.

4 Split en trim de klemmen, zodat je de delen van de beelden die u niet nodig hebt verwijderen. Pas de audio door het verhogen, verlagen of het volume te dempen als u nodig achten.

5 overgangen toe te voegen door de overgang mode je benieuwd naar de tijdlijn te slepen. Dit breekt de monotonie en geeft je sollicitatiegesprek podcast een professionele vooruitzichten.

6 Sla je laatste podcast video in AVI-formaat, en vervolgens converteren naar MP4 met behulp van software zoals QuickTime Pro. Sla je video zoals H.264, dan is een xml-bestand te maken en te laden de nodige informatie om de podcast video af te ronden.

7 Stuur uw sollicitatiegesprek video aan potentiële werkgevers of de markt van het online om uw kansen op het krijgen van uw droombaan te verhogen.