Hoe maak je een spreadsheet met behulp van Microsoft Works

Microsoft Works is een Office-programma dat verschillende soorten software, zoals tekstverwerking en spreadsheet-software bevat. Als u een spreadsheet met behulp van Microsoft Works te maken, kunt u dit doen door de toegang tot Microsoft Works Taak starten. Nadat u een spreadsheet maken, kunt u deze gebruiken om gegevens toe te voegen en te analyseren.

instructies

1 Klik op de knop Start en selecteer "Programma's" wanneer het menu Start geopend.

2 Blader door de lijst met programma's en klik op de map "Microsoft Works".

3 Selecteer "Microsoft Works Taak starten" wanneer de map wordt geopend. Het venster Microsoft Works Task Launcher wordt geopend; U kunt een spreadsheet aanmaken.

4 Kijk naar het gedeelte "Quick Launch", gelegen aan de rechterkant van het venster Taak starten. Klik op het tabblad "Works Spreadsheet" naar een spreadsheet te maken. Een Works spreadsheet wordt geopend.

5 Bewerk de Works spreadsheet door het toevoegen van de gegevens die u wilt opnemen.

6 Save the Works spreadsheet nadat u klaar bent met het bewerken door te klikken op "Bestand." Selecteer "Opslaan als" uit het drop-down menu. Voer een naam voor de spreadsheet en klik op 'Opslaan'.

Hints

  • U kunt een sjabloon voor uw Works werkblad te selecteren. Nadat u een spreadsheet, kijken naar de "Task Pane", gelegen aan de rechterkant van het venster. Klik op "Bladeren Templates" om de ondernemingsraad te bekijken spreadsheet templates beschikbaar. Sommige templates beschikbaar zijn onder andere onderhoud van de woning en het werk opnemen templates. Dubbelklik op een spreadsheet sjabloon om in Works openen.