Hoe kan ik PHP bestanden te uploaden naar een server

PHP is een server-side scripting taal die is ingebed in HTML van uw website om de site dynamischer en reageert op interactie van de gebruiker te maken. De PHP-bestanden moeten worden geladen op de webserver voordat ze toegankelijk zijn voor uw website bezoekers. Bestanden uploaden naar een webserver vereist in het algemeen het gebruik van het File Transfer Protocol (FTP) om bestanden over te dragen. U kunt speciale FTP client software te gebruiken, of de bestanden kunnen via de Windows Verkenner worden overgebracht.

instructies

Overbrengen PHP bestanden via Windows Verkenner

1 Start het programma Windows Explorer. Als u gebruik maakt van Windows 7, een snelkoppeling naar de applicatie op de taakbalk. Voor alle andere versies van Windows, het programma is toegankelijk via het menu van Windows.

2 Verbinding met de host van uw FTP-server. Voorwoord van de URL met het FTP-protocol in plaats van HTTP bij het typen adres van de server in de Explorer-adresbalk. Bijvoorbeeld, om verbinding te maken MyPHPWebSite, zou je ftp://www.MyPHPWebSite.com typt als het adres. (Neem contact op met uw webhost om de server URL verifiëren voordat proberen te verbinden.) Als u de netwerkverbinding hebt gemaakt, veiligheidseisen kan vragen om uw administrator login en wachtwoord. Voer deze waarden op het inlogscherm of pop-up, en klik op "OK". De login wordt gecontroleerd voordat de definitieve toegang wordt gegeven aan de server.

3 Sleep de PHP-bestanden die u wilt uploaden van de map op uw lokale computer naar de doelmap op de webserver. Als u de bestanden of een map op het bureaublad te plaatsen, maakt deze operatie makkelijker als met Windows Verkenner. Navigeer door de mappen op de webserver weergegeven in Windows Verkenner naar de map die de PHP-bestanden bevatten vinden. Open de map en sleep de PHP-bestanden of rechtstreeks map vanaf het bureaublad. A-status popup geeft de voortgang van de overdracht.

4 Sluit de FTP-verbinding en Windows Verkenner.

Overbrengen PHP-bestanden Met behulp van een FTP-client

5 Start de FTP client software.

6 Verbinding met de host van uw FTP-server. De meeste FTP-client-software maakt gebruik van profielen om verbindingen met meerdere servers in te schakelen. Deze informatie bevat de URL en de login en het wachtwoord nodig zijn om het verzoek om verbinding te verifiëren. Als u dat nog niet hebt gedaan, dat is opgericht in dit profiel en deze vervolgens selecteren, aan te sluiten.

7 Sleep de PHP-bestanden van hun lokale map naar de map FTP-server. De meeste FTP cliënten deze handeling gemakkelijker door het gebruik van een dual-vensterindeling. Enerzijds wordt de lokale bestandshiërarchie weergegeven en, anderzijds, de toegankelijke mappen van de webserver. Navigeer naar de juiste mappen aan beide zijden van de verbinding en sleep de PHP-bestanden van de lokale kant van de server-side.

8 Sluit de verbinding met de FTP-server en het afsluiten van de FTP-client.