Hoe te configureren Cache-instellingen

cache een internet browser kan van pas komen. Het doet slaat de gegevens van alle websites die u hebt gezien, dus de volgende keer dat u een bepaalde site bezoekt, zal het veel sneller laden. Toch is het goed om je cache-instellingen regelmatig schoon te maken, want uiteindelijk zullen ze beginnen te vertragen de werkelijke prestaties van de computer. Dit is een eenvoudige stap voor stap handleiding om uw cache-instellingen voor Internet Explorer, Firefox en Safari te wissen.

instructies

1 Voor Internet Explorer:

Op je Internet Explorer menu te gaan op het tabblad 'Extra' en selecteer 'Internet-opties. " Wanneer u dit doet, wordt het venster "Internet-opties" op uw scherm verschijnen.
In het nieuwe venster selecteert u het "Algemeen." Dit tabblad verschijnt standaard.

In het tabblad Algemeen klikt u op de knop 'Instellingen'. Nu het venster instellingen zal verschijnen.
In het gedeelte "Controleren op nieuwe versies van pagina's" kiest "Bij elk bezoek aan deze pagina" en klik op "OK."
Wanneer dit is voltooid, klikt u op "OK" weer.

2 Voor Safari:

Safari zou de minste stappen voor het opruimen van uw cache-instellingen hebben.
Ga eerst naar het tabblad 'Safari' in de linkerbovenhoek, direct naast het tabblad appel. Klik op "Safari" en een drop-down menu zal verschijnen. Klik op 'Empty cache. "
Zodra je dat doet, zal een prompt raam open te leggen wat precies een cache is en vragen of je echt wilt om de cache te legen. Om verder te gaan met het wissen van de cache, klikt u op "Empty".

3 Voor Firefox:

Vanuit uw Firefox-menu ga naar het "Tools." In het drop-down selecties Klik op "Clear Private Data."
Een prompt venster verschijnt nu met een assortiment van selecties die u kunt wissen. Tegen het midden, naast de "Cookies" selectie, is 'Cache'. Selecteer deze (evenals een van de andere opties) en klik op de "Clear privégegevens nu" knop.
Zodra u dit doet, als je in een gespecialiseerde account waarin je moest inloggen (zoals Facebook), moet je terug te loggen op je account voordat je het verder kunt navigeren.

Hints

  • Het opruimen van de cache eigenlijk vertraagt ​​je surfen op internet. Wat een cache doet is sparen de sites die u hebt bezocht, dus als je terug het rendement van uw computer onthoudt hen en belastingen van de vorige keer dat je there.However, als je niet je cache periodiek schoon te maken, zal het beginnen tot het nemen van grote hoeveelheden van het geheugen en kan vertragen uw computer. Het schoonmaken van het is ook een goede manier om een ​​aantal van de sporen van de sites die u te zijn geweest te verwijderen die u niet wilt dat andere gebruikers van de computer om te zien.