Internet Safety for Kids

Internet Safety for Kids


"To Catch a Predator" is een reality tv-show op NBC dat zet, confronteert en typisch arresteert Internet roofdieren die regelen om te ontmoeten en seks met minderjarigen. Deze show is de wereld om een ​​aantal van de gevaren van het internet geïntroduceerd; echter roofdieren zijn slechts een potentieel gevaar voor kinderen op het internet. Daarom internetveiligheid voor kinderen is essentieel.

Betekenis

Het internet is een krachtig hulpmiddel dat miljoenen mensen over de hele wereld en krachtige technologieën en volwassen georiënteerde websites kunt aansluiten. Kinderen kunnen niet van bewust dat het internet ook gebruikt kan worden voor gevaarlijke en kwaadaardige doeleinden, alsook voor het maken van vrienden of het spelen van games online, en dit kan ze in het pad van gevaar.

types

Een online predator is iemand die een kind lokt in een vals gevoel van veiligheid, soms door te doen alsof iemand die ze niet zijn. Kwaadaardige software (malware), zoals virussen en Trojaanse paarden zijn een ander type van Internet gevaar. Adware en spyware kan een systeem met reclame toe te brengen, zoals pop-ups en volgen de activiteit van een gebruiker. Experts zoals Cris Rowan, een ergotherapeut in British Columbia, Canada, wijzen erop dat de uitgaven te veel tijd online kan leiden tot "technologie verslavingen, gedragsproblemen, vertraagde ontwikkeling en sociale problemen."

Een kind kan struikelen over een site of online spel met geweld en vloeken of een pornografische website. Zo kan nietsvermoedende gebruikers onbewust hebben genavigeerd de volwassen website "whitehouse.gov" terwijl op zoek naar de officiële website van het Witte Huis en president.

het voorkomen

Volwassenen kunnen de kinderen voor de gevaren van het internet arm door het bespreken met hen. De Amerikaanse Federal Bureau of Investigation somt verschillende adviezen voor de kinderen, met inbegrip van het niet geven van persoonlijke informatie of foto's en afzien het verzenden van het ontmoeten van mensen van het internet van aangezicht tot aangezicht.

Ouders of netwerkbeheerders (van het computersysteem van een school) kan Internet filtering software zoals CyberPatrol of NetNanny installeren om te controleren en internet van hun kind activiteiten beperken thuis. Anti-virus software zoals Norton anti-virus en anti-adware programma's zoals Spybot: Search and Destroy te beschermen tegen kwaadaardige software, zoals Trojaanse paarden en spyware. De FTC adviseert ook het houden van browsers en besturingssystemen up-to-date.

Een firewall, zoals de firewall meegeleverd met het Windows-besturingssysteem, kan voorkomen dat andere personen en machines van de toegang tot een computer. Ouders kunnen browsers zoals KidZui of AOL gebruikt en geef de hoeveelheid tijd die de gebruiker kan doorbrengen op het internet.

Oplossing

De oplossing Trojan, virussen en andere malwareproblemen afhankelijk van de aard van de infectie. Anti-virus en anti-malware programma in staat zijn op te sporen en te verwijderen of in quarantaine infecties. Symantec, het bedrijf dat Norton Anti-virus produceert, heeft hulpmiddelen om een ​​aantal specifieke infecties op haar website te verwijderen. In moeilijkere gevallen computergebruikers kunnen een Windows herstellen naar een tijd voordat de infectie. Ten slotte kan een computergebruiker moet haar computer naar de fabrieksinstellingen volledig opnieuw formatteren om kwaadaardige software te elimineren. Opnieuw formatteren ruimt alle door de gebruiker geïnitieerde veranderingen en data.

Waarschuwing

Helaas, wanneer volwassenen of kinderen zijn zich niet bewust van de veiligheid van Internet voorzorgsmaatregelen, kan het resultaat variëren van mild vervelend fataal. De staat Michigan Cyber ​​Safety Initiative heeft een aantal van de gevolgen van een gebrek aan veiligheid op het internet geplaatst. De effecten variëren van de zelfmoorden van Jessica Logan en Ryan Halligan van online pesten op de moord op Christina Long door een Internet predator.