Hoe wordt Filemaker Pro 9 Koop

Filemaker Pro 9, een database creëren en bewerken van het programma, werd uitgegeven in 2007 door het bedrijf Filemaker, dochteronderneming van Apple Inc. Deze versie is vervangen door Filemaker Pro 10. Hoewel Filemaker Pro 9 is niet meer op de website van FileMaker wordt verkocht, kan het nog steeds worden gevonden en gekocht bij online veiling en verkoop sites.

instructies

Hoe wordt Filemaker Pro 9 Koop

1 Ga naar de Amazone website (zie bronnen) en de lijst te bekijken van Filemaker Pro 9. Terwijl Amazon.com zelf geeft Filemaker 9 als "momenteel niet beschikbaar," externe leveranciers kan bieden nieuwe of gebruikte exemplaren.

2 Ga naar de website van eBay (zie bronnen) om kopieën van FileMaker Pro 9. De verbinding zal exemplaren beschikbaar voor de veiling en in eBay-winkels weer te geven te vinden. Klik op de optie 'Nu Kopen' als deze beschikbaar is of bod op het item. Check out en betalen voor het item of wachten totdat de veiling is afgelopen.

3 Bezoek de Craigslist website (zie bronnen) en klik op de plaats waar u woont. Typ 'Filemaker Pro 9 "in de zoekbalk om een ​​lijst met items die te koop zijn te brengen. Neem contact op met de verkoper om te onderhandelen over een deal.

4 Controleer Craigslist sites buiten uw woonplaats (zie vierde Resources link). Typ "Filemaker Pro 9" in de zoekbalk als 'site: craigslist.org "naar een lijst met deze software te koop bij elke Craigslist site up te brengen. Neem contact op met de verkoper om te zien of hij Paypal voor de betaling en verzenden naar uw gebied zal accepteren.

Hints

  • Omdat dit een verouderde versie van het programma, kan het niet op voorraad voor een aantal online verkopers.