Laptop Computers voor gasten

Laptop Computers voor gasten


Vóór de komst van de laptop en notebook computer, werden mensen met een handicap gebonden aan hun desktop computers, zonder de vrijheid om technologie te gebruiken op de weg of gebruik apparaten om de leefomstandigheden in de buurt van hun huizen of appartementen te verbeteren.

Computer software en hardware leveranciers hebben hun programma's en hardware gewijzigd om apparaten die met een handicap zal helpen accepteren. Dit concept van extra hardware voor laptops en andere apparaten heet "ondersteunende technologie."

Soorten Laptops

Door het concept van de ondersteunende technologie, zijn reguliere laptops voor gehandicapten vervaardigd met computer chips en processors geïntegreerd in de laptop naar externe apparaten voor gehandicapten te behandelen. Computerfabrikanten zoals Dell, Hewlett Packard en Gateway hebben portals en apparaten op hun laptop computers ontwikkeld voor ondersteunende technologie apparaten worden geïntegreerd in de hardware.

Software en hardware-integratie

Software bedrijven zoals Microsoft, Sun Microsystems en Linux hebben zich aangesloten computer hardware leveranciers, zoals Dell, Gateway, Hewlett Packard en IBM om software voor mensen met een handicap te integreren in hun besturingssystemen. Ondersteunende technologie bedrijven hebben geprofiteerd van deze inspanning, omdat de software om hun componenten te bedienen, in de meeste gevallen, zijn al op het systeem. Bijvoorbeeld, de Windows-besturingssystemen uit de XP, Vista en Windows 7-versie dragen allemaal gespecialiseerde software programma's te integreren met speciale hardware voor gehandicapten.

Kenmerken

De kenmerken van een laptop voor een gehandicapte persoon zal afhangen van de individuele behoefte. Sommige individuen kunnen spraakgestuurde apparaten en anderen nodig kan een apparaat dat spraakherkenning opdrachten ontvangt nodig.

Alle laptops zijn gemaakt aan de behoeften van een gehandicapte persoon aan te pakken. Een mooi voorbeeld van een ondersteunende technologie-apparaat heet een "No-Hands Mouse" gemaakt door Hunter Digital Incorporation. Als een individu heeft een hand misvorming of geen handen, dit apparaat controleert de muis door het gebruik van twee voetschakelaars die op de vloer het besturen van de muiscursor met de voet worden geplaatst.

laptop Maten

De laptop grootte zal afhangen van de behoefte van de gehandicapte persoon. Als het individu is de aard van de persoon die op de gaan, dan is een kleine laptop of notebook zou voldoende zijn om te kopen of te gebruiken. De belangrijkste overweging is echt niet de grootte van de notebook, maar de ondersteunende technologie apparaat dat moet worden aangesloten om te helpen bedienen van de laptop. De meeste van deze ondersteunende technologie apparaten zijn vervaardigd uit te voeren met de laptop.

kosten

Een fundamentele laptop kosten tussen de $ 500 tot $ 2000 + vanaf 2009. overwegingen moeten worden gemaakt over wat de laptop is voor (het werk of recreatie) of wat extra extern apparaat is nodig voor de gehandicapte individu om de laptop te werken met efficiëntie. Ook zal de laptop "dual processing" power en veel geheugen naar het externe apparaat dat is geïntegreerd in de hardware op de laptop werken nodig.