Hoe te beheren en configureren Internet Explorer 8 Security Settings

Hoe te beheren en configureren Internet Explorer 8 Security Settings


Internet Explorer is de standaard webbrowser meegeleverd met het Microsoft Windows-besturingssysteem. Internet Explorer biedt gebruikers de mogelijkheid om beveiligingszones configureren; elke website valt in precies één zone. Websites binnen elke zone delen dezelfde mate van bescherming, dat wil zeggen, dezelfde set van beperkingen op wat de website is toegestaan ​​om te doen (bijvoorbeeld het uitvoeren van scripts) met Internet Explorer. In afnemende volgorde van de mate van bescherming, de zones zijn "Restricted", "internet", "Local intranet" en "Trusted." U kunt het niveau van bescherming voor elke zone op uw Internet Explorer 8 browser te configureren. U kunt ook een bepaalde website toe te wijzen aan een van de zones.

instructies

1 Dubbelklik op het bureaublad icoon Internet Explorer om Internet Explorer 8. Klik lanceren "Tools" en vervolgens "Internet-opties" en vervolgens het tabblad "Security". Het dialoogvenster beveiligingsinstellingen omhoog komt.

2 Wijs een website om een ​​van de "beperkte", "Trusted" of "Local intranet" zones ( "Internet 'bevat alle websites die niet expliciet vermeld onder een van de andere drie zones). Klik op het pictogram van de zone onder de "Selecteer een zone" rubriek. Klik op 'Sites. " Klik op 'Geavanceerd' als u het "Lokaal intranet" zone geselecteerd. Internet Explorer het adres van de huidige website automatisch in te voeren in de "Deze website aan de zone" in. Klik op "Add" om die website te plaatsen op de geselecteerde zone en klik op 'OK' en 'Close'.

3 Wijzig het niveau van bescherming voor een zone. Klik op het pictogram dat overeenkomt met de zone onder "Selecteer een zone." Het venster wordt een verticale schuifregelaar weer te geven. Klik op de rechthoek en sleep deze (terwijl u de linkermuisknop) om het beveiligingsniveau dat u wilt configureren voor de zone in kwestie. De beschikbare beveiligingsniveaus zijn "Low", "Medium", "Medium-high 'en' High '. Als je klaar bent, klikt u op "OK."