Driver Developer Help

Drivers verwijzen naar computerprogramma's die het mogelijk maken van een computer om te communiceren met en controle hardware-apparaten zoals printers, flash drives en audio en visuele randapparatuur. Er is niet één master tutorial of bron die hulp biedt voor elk potentieel probleem ondervonden bij het ontwerpen van een device driver. Toch zijn er verschillende software bedrijven, zoals Microsoft en Texas Instruments, bieden hulp bij problemen in de ontwikkeling van de bestuurder, variërend van het fundamenteel voor het complex.

Microsoft

De Windows-developer kit, of WDK, biedt programmeurs de tools die nodig zijn om te debuggen, testen en drivers ontwikkelen op basis van de eisen voor gebruik in Microsoft's Windows-besturingssystemen normen. Meerdere paragrafen bestaan ​​uit de WDK ontwikkeling van het systeem, zoals de bestuurder Windows stichting, ook wel bekend als WDF, de installeerbare bestandssysteem kit, ook wel bekend als de IFS-kit, header file refactoring, statische analyse-instrumenten en verificateurs, en debuggen van applicaties. De WDF stelt de basisfuncties van een bestuurder en definieert een driver-model basis waarop uw chauffeur te maken. De IFS kit stelt ontwikkelaars in staat om file-systeem driver modellen en kernel-mode file systemen te ontwerpen. De header-bestand refactoring applicatie biedt de header-bestanden die nodig zijn om kernel- en user-mode drivers te bouwen. De statische analyse-instrumenten bestaan ​​uit compile-time code verificatie toepassingen die het onderhoud en de bewaking van de bestuurder te vergemakkelijken. De debugging applicatie heeft een complete set van tools, zoals opsporen, testen en simulatie, die bijdragen tot de vroegtijdige opsporing van problemen.

IDDP

Het instrument Driver Development programma, of IDDP, van National Instruments is gespecialiseerd in hulp voor de ontwikkeling van de bestuurder op het gebied van automatisering en robotica. IDP richt zich op de LabView en LabWindows / CVI platforms, industrie standaard software die wordt gebruikt in het instrument controle. Het programma biedt hulp bij de ontwikkeling van virtuele instrumentatie software architectuur, verwisselbare virtueel instrument drivers en plug-and-play drivers. Het instrument driver National Instruments netwerk of IDnet, biedt ingenieurs met software-oplossingen die helpen bij het driver ontwerp, evenals hulp bij de ontwikkeling van toepassingen.

Linux

De Linux kernel gemeenschap biedt gratis driver-development services voor bedrijven en organisaties ontwikkelen van computerapparatuur. De gemeenschap moet de specificaties van het apparaat en, indien mogelijk, de contactgegevens van een ingenieur in verband met het product, en die kan reageren op eventuele vragen van de gemeenschap tijdens de ontwikkeling zou kunnen hebben. De gemeenschap geeft de voorkeur aan ook een paar monster apparaten om te voorkomen dat problemen op te lossen en te debuggen via e-mail of IM. Nadat de driver is voltooid, de ontwikkelaar gemeenschap omvat in alle Linux-gebaseerde distributies als in de Linux-ontwikkelaar source tree. De leden van de meer dan 1.500 Linux kernel development team te helpen bij het helpen van u uw chauffeur te ontwikkelen.

Texas Instruments: Kit Driver Developer's (DDR)

Texas Instruments, of TI, biedt een DSP / BIOS bestuurder developer's kit, of DDK, dat de productie bestuurder vergemakkelijkt voor een breed scala van apparaten, variërend van consumentenelektronica tot frame-relay-netwerken om telecom-infrastructuur. TI's gedocumenteerd driver model standaardiseert de technieken die gebruikt worden in de ontwikkeling van de bestuurder, en hun herbruikbare driver modules bieden stichting codes dat de noodzaak om code te ontwikkelen vanuit een nulpunt uitgangspunt te elimineren.