Het instellen van de tijdzone voor iCal Items

Het instellen van de tijdzone voor iCal Items


Mac OS X's kalender applicatie iCal ondersteunt meerdere kalenders en kunt u gebeurtenissen u kunt delen met anderen toe te voegen. Wanneer u een afspraak maakt en stel een datum en tijd, iCal maakt gebruik van de tijdzone gebruikt door Mac OS X systeemklok standaard. Als u locaties wijzigen of veel reizen, kunt u iCal configureren om meerdere tijdzones te ondersteunen. ICal kunt u de standaard tijdzone voor al uw evenementen te schakelen en laat je ook een bepaalde tijdzone ingesteld voor een enkele gebeurtenis, indien nodig.

instructies

1 Open iCal als je niet hoeft te openen al. Klik op het menu "iCal" op de Mac OS X-werkbalk en klik op 'Voorkeuren'. Selecteer "Geavanceerd" en klik op het vakje naast "Turn on Time Zone ondersteuning." Klik op de rode cirkel in de linkerbovenhoek van het venster om de voorkeuren te sluiten.

2 Selecteer de naam van uw agenda in iCal linkervenster's. Klik op de tijdzone keuzelijst in de rechterbovenhoek van iCal, dan selecteert u de tijdzone die u wilt gebruiken voor alle iCal items. Klik op "Andere" om een ​​tijdzone te gebruiken niet in de lijst, typt u een naam van een stad in het vak "Dichtstbijzijnde steden" en klik op "OK."

3 Rechtermuisknop op de naam van een gebeurtenis en kies "Get Info" als u naar een andere tijdzone in te stellen voor een bepaalde gebeurtenis. Klik op de "Time Zone" drop-down lijst en selecteer de tijdzone die u wilt gebruiken voor het evenement. Selecteer "Other" als de tijdzone niet op de lijst. Klik op de locatie op de kaart die wordt weergegeven en klik op "OK." Klik op de rode cirkel pictogram in de linkerbovenhoek van het venster om uw evenement informatie op te slaan.