Hoe kan ik 3D routes van Google Maps maken

Hoe kan ik 3D routes van Google Maps maken


Google Maps is een website die u kunnen helpen aanwijzingen van de ene plaats naar de andere. U kunt een routebeschrijving per auto, openbaar vervoer, fietsen en wandelen te vinden. U kunt ook real-life foto's van de plaatsen waar je op reis bent bekijken. Deze 3D-beelden kunnen worden gebruikt om bezienswaardigheden te vinden en krijgen een gevoel van het gebied voordat u begint met het reizen.

instructies

1 Bezoek Google.com, en klik op "Maps" in de linker bovenhoek van de pagina.

2 Klik op 'Routebeschrijving' en typ de adressen van uw startlocatie en de eindbestemming. Klik op "Get Directions" weer. De specifieke adres dat u typt een groene druppelvorm erboven hebben.

3 Zoek het pictogram op de kaart die lijkt op een kleine gele persoon. Het pictogram bevindt zich aan de linker kant van de kaart. Klik op het pictogram en sleep het naar het punt op de kaart die u wilt bekijken in 3D. Als u probeert om een ​​zelden reisde zijweg te bekijken, is er een kans Google Maps nog niet over de 3D-beelden voor dit gebied. Controleer terug als de site wordt steeds bijgewerkt. Ook, omdat u gebruik maakt van een computerscherm, de beelden diepte zien, maar zal niet technisch zijn 3D-beelden.

4 Gebruik de richtingstoetsen pictogram in de linkerbovenhoek van de kaart te navigeren. De bovenste pijltje beweegt uw mening omhoog naar de hemel. De onderste pijl beweegt je uitzicht naar beneden richting de grond. De linker en rechter pijltjes weergave verplaatsen van links naar rechts. U kunt ook klikken en sleep je muis te bewegen over het scherm.

5 Klik op het pictogram persoon in de kleine kaart in de rechter bovenhoek, en verplaats het naar voren, achteren, links of rechts om een ​​nieuw gebied te bekijken. U kunt ook naar nieuw gebied door te klikken op de witte pijlen in het beeld.

Hints

  • Als u niet zeker bent van het exacte adres van uw vertrekpunt of eindbestemming, kunt u typt een naam landmark of bedrijf. Google Maps zal suggesties voor u leveren.