Hoe maak je bibliotheek boeken downloaden naar een iPod met Sound Taxi

Hoe maak je bibliotheek boeken downloaden naar een iPod met Sound Taxi


Downloadbare luisterboeken worden steeds populairder als de lezers ontdekken hun vele voordelen en genieten van hun gemak. Veel bibliotheken bieden nu gratis luisterboeken op hun sites, waardoor de kosten voor de aankoop ervan en het gedoe van de uitvoering rond cd's of casettes. Sound Taxi is een programma dat luisterboeken en andere bestanden kunnen converteren van het ene formaat, zelfs beschermd formaten, naar een andere, waardoor de weg voor hen te gebruiken met andere programma's en zelfs direct uploaden naar een iPod.

instructies

1 Aankoop en downloaden Sound Taxi als je niet al hebt op uw systeem. Volg de aanwijzingen op het scherm om te betalen voor de software en de installatie te voltooien proces. Ook downloaden en de nieuwste versie van iTunes installeren als dat nodig is.

2 Ga naar de website van uw lokale bibliotheek of een bibliotheek met een selectie van audioboeken, opzetten van een account en blader hun keuze of te zoeken naar een specifieke titel, auteur of onderwerp. Klik op een selectie en volg de aanwijzingen om het te downloaden naar uw computer.

3 Sluit uw iPod aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel en open iTunes als het niet automatisch wordt geopend. Stel iTunes om handmatig te synchroniseren door te klikken op de iPod-logo in het linker menu en te kiezen voor "Opties" en controleer vervolgens "Handmatig muziek en video's te beheren 'en klik op' Toepassen '.

4 Open Sound Taxi en klik op "Bestanden selecteren." Zoek de map met uw gedownloade bibliotheekboeken, markeert de bestanden die u wilt naar uw iPod en klik op 'Openen'.

5 Klik op "Kopiƫren naar iPod 'in de bovenste menubalk. Dit zal de bestanden te converteren naar het AAC-bestandsformaat erkend door iPods en de overdracht van bestanden naar het apparaat na voltooiing.