Hoe kan ik het uiterlijk van My Cursor in Microsoft Word wijzigen?

Hoe kan ik het uiterlijk van My Cursor in Microsoft Word wijzigen?


Microsoft is het niet mogelijk om het uiterlijk van je cursor alleen om Microsoft Word te veranderen. Echter, de Microsoft-besturingssystemen (bijvoorbeeld Windows) hoeft u toelaten om de cursor te veranderen, en deze veranderingen zullen over te dragen aan het gebruik van de cursor in Microsoft Word. Helaas zijn deze opties zijn enigszins beperkt en zijn voornamelijk ontworpen ten behoeve van de gebruikers met slecht zicht.

Windows 7

Windows 7 biedt een aantal cursor opties. Deze opties zijn voornamelijk ontworpen voor personen die hebben een slecht gezichtsvermogen. Om deze opties te verkennen, klikt u op het menu Start en selecteer 'Configuratiescherm'. In de rechter bovenhoek change "Mening per: Categorie" naar "Weergeven op:. Grote pictogrammen" Selecteer vervolgens "Muis." Een scherm wordt geopend dat u zal toestaan ​​om de cursor te veranderen. Opties zijn onder imago van de aanwijzer aanpassen, het selecteren van de aanwijzer snelheid, en het tonen van pointer paden.

Windows XP

Windows XP kunt u de tekst cursor blink rate en grootte te veranderen. Om dit te doen, klikt u op het menu Start en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik vervolgens op "Toegankelijkheid Opties" en selecteer het tabblad "Display". Hier zult u in staat om uw cursor opties te configureren.

Third-Party Downloads

Microsoft Windows kan niet zorgen voor een geschikt alternatief voor de cursor u op dit moment gebruikt. Als dit het geval is, kunt u overwegen het downloaden van een cursor van een derde partij. Zo heeft Real World Graphics verschillende alternatieve cursors voor Windows 7 dat je op de site hieronder vermeld onder Resources gratis kunt downloaden gecreëerd. Op dezelfde manier kan Mac OS X cursors worden gedownload en gebruikt op Windows door het volgen van de instructies op de onderstaande link. Mac OS X cursors zijn drastisch anders van vorm en kleur van de standaard Microsoft Windows cursors. Zoals altijd, moet u alleen bestanden downloaden van vertrouwde websites.