Hoe te laden papier in een HP Deskjet F380 All-in-One

Hewlett Packard Deskjet F380 All-in-One printer maakt gebruik van inkjet printer technologie om full colour of monochroom afdrukken te produceren. De Deskjet F380 kan een verscheidenheid aan soorten en formaten media, met inbegrip van volledig formaat papier en 4-door-6 inch fotopapier te verwerken. Dezelfde algemene beginselen gelden loading andere papiersoort in de invoerlade van de printer. Om het risico van media vastlopen een minimum te beperken, moet u de media volgens de aanwijzingen, niet het mengen van verschillende soorten of formaten van de media te laden en te voorkomen dat het gebruik van media die is beschadigd, gekreukeld of is gevouwen.

instructies

Full Size Paper

1 Schuif de geleider in de invoerlade van de printer naar links zo ver mogelijk. Verwijderen van een stapel papier uit de verpakking en controleer het papier voor tekenen van slijtage.

2 Tik de stapel papier tegen een hard en glad oppervlak om de marges van de kranten 'af te stemmen. Plaats het papier in de invoerlade met de afdrukzijde naar beneden en duw de stapel papier in de invoerlade van de printer tot het papier stopt.

3 Schuif de geleider in de invoerlade van de printer, zodat het de kranten raakt maar niet buigen of buigen hen. Vouw het verlengstuk aan het uiteinde van de invoerlade naar u toe.

4-door-6 inch Photo Paper

4 Trek alle andere media die u hebt zitten in de invoerlade van de printer. Plaats het fotopapier tegen de rechterkant van de invoerlade van de printer, met de afdrukzijde naar beneden.

5 Pas de papierbreedtegeleider zodat deze de rand van de stapel papier raakt. Verwijder eventuele vellen fotopapier dat boven de hoogte van de breedte gids zitten om papierinvoer problemen te voorkomen.

6 Duw het fotopapier in de invoerlade totdat het papier niet verder kan. Schuif in de invoerlade van de tunnel helemaal.