Hoe kan ik Windows Internet Explorer installeren

Internet Explorer is een webbrowser programma gemaakt en ontwikkeld door Microsoft Corporation. Internet Explorer is opgenomen op elke installatie van het Windows-besturingssysteem. Af en toe kan individuen een ontbrekende of corrupte browser-bestand dat hen verplicht om Windows Internet Explorer opnieuw te installeren. De Internet Explorer-browser krijgt ook periodieke updates, waarvoor ook mensen om te gaan door het installatieproces. Leer hoe u Windows Internet Explorer te installeren om te profiteren van gratis Windows-browser van Microsoft te nemen.

instructies

1 Start uw Windows-computer voordat u Internet Explorer te installeren. Ook, sluit alle geopende programma's, behalve voor kritische security producten (bijvoorbeeld antivirus- en firewall-software).

2 Bezoek de officiƫle website van Windows Internet Explorer (link in het gedeelte Bronnen). Klik op "Download Now" aan de bovenkant van de pagina om de meest recente versie van de browser Internet Explorer software te downloaden. Een dialoogvenster verschijnt op het scherm. Selecteer "Opslaan als ..." en selecteer uw PC bureaublad als de bestemming voor het bestand. Wacht tot de download klaar is. Afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding, kan dit enkele minuten duren.

3 Dubbelklik op het Windows Internet Explorer installatiebestand op uw PC bureaublad. Een wizard Windows Internet Explorer te installeren verschijnt.

4 Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te dossier te vervolledigen. Je hebt ook akkoord te gaan met Microsoft's Terms of Service. Na voltooiing van de installatie van Internet Explorer, klikt u op "OK" en uw Windows-systeem opnieuw op te starten.

5 Dubbelklik op het Internet Explorer-pictogram op het bureaublad, of selecteert u het pictogram van het menu "Start", om te beginnen met het gebruik van Internet Explorer voor de eerste keer.