Hoe te downloaden naar USB-sticks in Windows XP

Hoe te downloaden naar USB-sticks in Windows XP


Een thumb drive (USB flash drive) is een draagbare, compacte opslagapparaat die u toelaat om gegevens op te slaan. Het is essentieel voor een back-up van belangrijke bestanden of gewoon over te dragen van de ene computer naar de andere. Thumb drives variƫren in het ontwerp en de grootte van het geheugen, met grotere maten geheugen ondersteunen meer bestanden. In Windows XP kunt u bestanden, zoals muziek, documenten en video's naar je USB-stick in een paar minuten te downloaden.

instructies

1 Steek de USB-stick in een vrije USB-poort op de computer. Controleer of de USB-poorten aan de voorkant, achterkant of zijkant van uw computer als u niet zeker bent van hun locatie.

2 Klik op het Windows-menu 'Start' en klik op "My Computer" om Windows Verkenner te starten. Naast uw "C:" drive, ziet u het pictogram van uw thumb drive's vermeld als een draagbare harde schijf.

3 Dubbelklik op draagbare harde schijf van de USB-stick aan het venster van de schijf te starten. Sleep bestanden van uw computer naar het venster van de schijf. Als alternatief, zoekt u de bestanden die u wilt downloaden naar uw USB-stick met de rechtermuisknop op hen en klik op 'Kopiƫren'. Klik met de rechtermuisknop venster uw thumb drive en klik op 'Plakken'. De bestanden worden automatisch gedownload naar uw thumb drive.

4 Sluit het venster van de thumb drive u wanneer u klaar bent met het downloaden van bestanden. Klik op de "hardware veilig verwijderen" pictogram in het systeemvak naast de klok. Klik op uw thumb drive in de nieuwe hardware venster dat lanceert en klik op "Stop." Wanneer u wordt gevraagd, koppelt u uw duim schijf van uw computer.