Hoe naar de Prullenbak gebruiken in Windows 7

Hoe naar de Prullenbak gebruiken in Windows 7


De Prullenbak op uw computer is een grafische weergave van waar uw computer prullenbak gaat wanneer u de Delete-toets te selecteren of wanneer u een bestand in de prullenbak pictogram op uw computer. Standaard kan de prullenbak zal niet te zien op uw bureaublad in Windows 7. Laten we eens zien hoe je de Prullenbak op uw bureaublad en hoe het te gebruiken toe te voegen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Personaliseer". Dit zal de Vormgeving aan persoonlijke scherm in Windows 7 te starten.

2 Hoe naar de Prullenbak gebruiken in Windows 7

Selecteer de "Change pictogrammen op het bureaublad" link.

3 Hoe naar de Prullenbak gebruiken in Windows 7


Kies de "Prullenbak" vakje op het tabblad Desktop Icons. Klik op "OK" en dit zal de Prullenbak op het bureaublad.

4 Bestanden verwijderen door ze naar het pictogram Prullenbak te slepen. U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op bestanden en kies "Verwijderen." 5 Hoe naar de Prullenbak gebruiken in Windows 7


Dubbelklik op de Prullenbak toegang tot uw prullenbak. Verwijderde items kunnen worden hersteld door rechts te klikken op het bestand en te kiezen voor "Restore." Als u opraken van de ruimte, kunt u de Prullenbak legen door te klikken op "Leeg de Prullenbak 'of door rechts te klikken op de Prullenbak op uw bureaublad en te kiezen voor" Prullenbak leegmaken. "

6 Hoe naar de Prullenbak gebruiken in Windows 7


U kunt de Prullenbak aangepast door rechts te klikken op het pictogram op het bureaublad en kies 'Eigenschappen'. Je hebt de mogelijkheid om de grootte van de Prullenbak wijzigen of om bestanden automatisch verwijderd en niet opgeslagen in de prullenbak.