Hoe kan ik bouwen van een website met behulp van Expression Web voor een LAMP-server?

Hoe kan ik bouwen van een website met behulp van Expression Web voor een LAMP-server?


Expression Web applicatie van Microsoft kunt u de websites intuïtief te bouwen zonder enige programmeertaal kennen. Expression Web is gericht op het bouwen van de front-end of het ontwerp van de website en niet op het samenstellen van server-side toepassingen, zodat u niet beperkt tot het gebruik ASP.NET controles. U kunt eenvoudig een pagina met behulp van HTML, CSS of PHP, die allemaal compatibel met LAMP (Linux / Apache / MySQL / PHP) servers.

instructies

1 Klik op "Start" en zoek "Microsoft Expression." Selecteer "Microsoft Expression Web." De applicatie wordt gestart en ofwel een blanco sjabloon of het laatste project waaraan u werkte, weer te geven.

2 Klik op "Site" en selecteer "Nieuwe site." Dubbelklik op "One Page Site" naar een nieuwe lege HTML-bestand te openen. Om te beginnen met het bewerken van uw nieuwe pagina, dubbelklikt u op de "default.html" bestand getoond in het tabblad Site View.

3 Voeg een stylesheet naar uw website door te klikken op het tabblad Site bekijken en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken om het contextmenu te openen. Selecteer "Nieuw> CSS" en typ een bestandsnaam. Dubbelklik op het bestand om het in een nieuw tabblad te openen voor bewerking.

4 Klik op het tabblad Site View opnieuw wanneer u klaar bent met het bewerken van uw pagina bestanden en stylesheet. Klik op 'Publiceren' aan de onderkant van het tabblad en klik vervolgens op de link "Voeg een uitgeverij omgeving", dat in het midden van de pagina wordt weergegeven.

5 Typ een naam voor uw bestemming en kies "FTP" uit het menu als dit is de traditionele methode die wordt gebruikt om te publiceren op de meeste Linux-webservers. Typ de locatie en de map die u hebt ingesteld voor de webruimte en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord. Klik op de knop "Toevoegen" als u klaar bent. De applicatie zal proberen om verbinding te maken met de server en moet een file browser weer te geven indien succesvol.

6 Klik op de bestanden die u wilt publiceren uit het linkerdeelvenster en klik vervolgens op de blauwe pijl in het midden van het scherm om het bestand te verzenden naar de server. Open de URL van de website in uw browser om te controleren of uw site is met succes gepubliceerd.

Hints

  • Een voorbeeld van uw website voordat je het publiceert door te klikken op de SP-pictogram onder "Format" in de bovenste werkbalk. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van browsers om uw stijlen te verifiëren en opmaak zal de manier waarop je verwacht te kijken.