Over Wireless Credit Card Terminals

Als de Amerikaanse economie groeit in toenemende mate afhankelijk van creditcards als betaalmiddel, heeft de noodzaak van een credit card processing mogelijkheden uitgebreid buiten de noodzaak van een traditionele bekabelde netwerkverbinding. Met de verspreiding van mobiele telefoons en draadloze datanetwerken, heeft de mogelijkheid om credit cards verwerken via een beveiligde draadloze verbinding vele handelaren gelokt een draadloze verwerkingsinrichting. Het is belangrijk om de functie, effecten, voordelen en andere onderwerpen draadloze betaalterminals relevant verkennen.

Functie

Veel mensen kijken handelaren proces credit cards in een subtiele vorm van ontzag; zonder draden verbonden aan de credit card terminal en geen duidelijke netwerkverbindingen, worden ze links af hoe de transactie wordt verwerkt. In de praktijk is de draadloze credit card terminal is weinig meer dan een gemodificeerde "smart phone", beperkt tot het uitvoeren van een functie zeer, zeer goed. Wanneer de handelaar schuift de creditcard via de terminal, een magnetische sensor leest tienduizenden kleine magneten op magneetstrip van de kaart. Georiƫnteerd in een fysieke voorstelling van binaire code, de magneten vertel de terminal vitale credit card informatie, zoals rekeningnummer en de vervaldatum. De terminal synthetiseert vervolgens deze informatie in een draadloos signaal, dat het communiceert via een beveiligde draadloze dataverbinding zoals 3G CDMA en GSM, vaak met behulp van een speciaal beveiligd kanaal door grote draadloze carriers zoals Sprint of AT & T. Als de credit card-netwerk verwerkt de transactie is een antwoord terug naar de terminal over dezelfde beveiligde draadloze verbinding, de voltooiing van de transactie.

effecten

Het huwelijk van credit card processing terminals naar draadloze communicatie protocollen heeft een diepgaand effect op merchant mogelijkheden gehad en, op grotere schaal, de economie als geheel. Door het vrijmaken kooplieden van de ketting van de bekabelde netwerken, draadloze terminals mogelijk handelaren om zaken te doen in het veld, in rommelmarkten of andere plaatsen waar geen telefoon service, op premisse van de klant, of zelfs op locatie bij de voltooiing van een baan. Deze uitbreiding van de markt heeft opgeheven geografische eisen aan bedrijven, waardoor ze bloeien met het bedrijfsleven konden ze niet anders te verkrijgen. Wanneer handelaren en kleine bedrijven floreren, neemt ook de economie, de verdere uitbreiding van de positieve effecten van draadloze credit card terminals.

voordelen

Zoals vermeld in paragraaf 2 hierboven, hebben de positieve effecten op de handelaren diep geweest. Door het vrijmaken kooplieden van de bedrade vereisten in verband met de traditionele terminals, draadloze credit card processing breidt sterk het bereik van veel kleine bedrijven. Naast deze uitbreiding echter draadloze eindstations ook andere voordelen. Met een draadloze terminal, bijvoorbeeld handelaren zich los van de extra kosten van een speciale telefoonlijn. Winkeliers die op meerdere locaties werken hoeft niet naar een specifieke terminal in elke locatie te hebben; In plaats daarvan kunnen ze een enkele terminal tussen locaties te verplaatsen. Tot slot, handelaren die zaken doen in de landelijke gebieden of gebieden met geen telefoondienst (zoals rommelmarkten, pistool shows of andere tijdelijke locaties) kunt draadloze transacties te verwerken toen ze anders zouden worden beperkt tot contant geld.

overwegingen

Gezien de enorme voordelen die komen met draadloze credit card terminals, zou men dat de selectie van een draadloze terminal stel zou een gemakkelijke beslissing voor een mobiele koopman. Aangezien draadloze terminals een overvloed aan techniek niet in meer traditionele terminals nodig, ze zijn aanzienlijk duurder dan hun bekabelde tegenhangers. Afhankelijk van de uitgevende bank, kunnen sommige terminals ook een extra draadloze data-abonnement van een grote mobiele provider nodig; Deze eis zou een nog verdere kosten te presenteren, soms maken van draadloze terminals onbetaalbaar voor kleine ondernemers.

misvattingen

Op het eerste gezicht, kan sommige consumenten bezorgdheid over de beveiliging van draadloze credit card processing te uiten. In werkelijkheid echter, draadloze eindstations zijn als veilig of veiliger dan hun bekabelde tegenhangers. Moderne draadloze terminals hoogwaardige data-encryptie om gevoelige accountgegevens te zenden over een reeds digitaal beveiligde draadloze verbinding, het maken van hun gevoelige transmissies vrijwel ongevoelig voor technologische afluisteren.