Hoe PDF-bestanden aanmaken met bewerkbare Acrobat Vulbare Fields

Hoe PDF-bestanden aanmaken met bewerkbare Acrobat Vulbare Fields


Elektronische PDF-formulieren bieden vele voordelen die ze verkiezen boven de traditionele papieren formulieren te maken. In tegenstelling tot papieren formulieren die geld kosten te drukken, kunnen PDF-formulieren gratis worden gedownload via het internet. Online PDF-formulieren kunnen worden ingevuld en onmiddellijk ingediend. Bij het indienen van gegevens met PDF-formulieren, kunnen gebruikers een onbeperkt aantal keren bewerken en juiste inzendingen zonder een nieuwe vorm iedere keer krijgen. Maak PDF-formulieren eenvoudig met Adobe Acrobat Standard of Professional.

instructies

1 Start Adobe Acrobat. Klik op de knop "Create" en selecteer "PDF File uit." Als u niet op de knop zien, ga naar het menu "Bestand", selecteer "PDF Create" en kies dan "Uit bestand." Een dialoogvenster wordt geopend. Blader door uw computer mappen naar een document te lokaliseren, en klik erop. Acrobat zal het direct converteren naar een PDF-document.

2 Klik op de knop "formulieren" en selecteer "Start vanaf Wizard." Of kiezen voor dezelfde optie in het menu "Formulieren". Dit start het formulier wizard.

3 Kies wat voor soort document te gebruiken als een PDF-formulier. U kunt een PDF van een bestaand PDF-bestand te maken, van papier dat wordt gescand, of (als u Acrobat Pro of Pro Extended) een sjabloon. Kies "Bestaande Electronic Document" voor dit voorbeeld.

4 Selecteer "Current Document" in het scherm dat volgt, en klik op 'Volgende'. Acrobat maakt automatisch formuliervelden voor het huidige bestand en ze weer te geven in de "Fields" panel. Klik op de pijl naast "Sorteren" en schakel "alfabetische volgorde" om het gemakkelijker maken om een ​​veld te vinden. Anders worden de velden gesorteerd tabvolgorde.

5 Bewerk de velden die Acrobat heeft gegenereerd. Om een ​​veld te hernoemen, klikt u in een veld in de "Document" panel. Om te verplaatsen of het formaat van een veld, selecteer het, klik en sleep een van de blauwe controlepunten. (De muiscursor moet veranderen om aan te geven dat juist gekozen is.)

6 Voeg formuliervelden handmatig, als Acrobat alle gebieden gemist. Klik op de knop "Nieuw veld toevoegen" en kies uit de aard van de vorm veld dat u wenst toe te voegen, zoals een tekstveld, een radio-button of checkbox. Klik ergens op de PDF waar u wilt het nieuwe veld te verschijnen, en typ een naam voor. (De naam zal zichtbaar zijn voor gebruikers.)

7 Pas elke vorm veld & # 039; s-instellingen. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het type veld dat u te maken. Gebruik geschikte opmaak waar mogelijk het type gegevens dat kan worden ingevoerd beperkt. Voorbeeld: Voor telefoonnummers in een tekstveld, klik met de rechtermuisknop en ga naar "Eigenschappen." Klik op het tabblad "Format" en kies "Special" in de lijst met formaten. In de "Speciale opties" gebied, klikt u op "telefoonnummer." Sluit de knop.

8 Klik op "DichtVorm Editing" om te zien hoe het formulier weergegeven voor gebruikers. Acrobat wordt u gevraagd om het formulier op te slaan. Sla het PDF-vorm als een nieuw document. Kies een unieke bestandsnaam in het "Opslaan als" dialoogvenster. De invulbare velden zal verschijnen met een lichtblauwe achtergrond, met vermelding van de lezer kan input data in hen.

Hints

  • Gegroepeerde radio knoppen maken (dat wil zeggen, waarbij slechts één knop kan worden ingeschakeld in de groep), geven dezelfde naam om alle knoppen en wijs een unieke waarde toe aan elk een. Voorbeeld: Typ "abonneren" als de naam voor twee gegroepeerde toetsen, en voer hun respectievelijke waarden als "Ja" en "Nee"
  • Om meerdere velden even groot te maken, houdt u de toets "Shift" en klik op ieder veld. Klik met de rechtermuisknop en kies "Set Fields om hetzelfde formaat" en selecteer "Lengte", "breedte" of "Beide."
  • Veel andere PDF-editors kunnen formulieren te creëren. Sommige zijn online diensten. Anderen zijn beschikbaar als trial software die u kunt downloaden.
  • Acrobat functies van de ene versie naar de volgende. Deze instructies gelden voor Acrobat Standard en Acrobat Professional 9.