Hoe maak je een PSP Goedkoop online kopen

Met ingang van juli 2010, een gloednieuw PSPgo heeft een adviesprijs van $ 249,99. Terwijl de meeste winkels de unit voor minder zal uitvoeren, kan brick-and-mortar retailers niet hopen om de goedkopere prijzen die u online kunt vinden evenaren. Online retailers don & # 039; t hebben de overhead van het runnen van een fysieke locatie, zodat ze zich kunnen veroorloven om dingen te verkopen tegen concurrerende prijzen. U vindt er ook Sony PSP goedkoop gebruikt in veel plaatsen online, als je & # 039; re bereid om die route te gaan.

instructies

1 Gebruik eBay (zie referenties). Alle van de verschillende versies van de PSP (1000, 2000, 3000 en "Go" modellen) zijn verkrijgbaar in zowel nieuwe als gebruikte omstandigheden op Internet veilinghuis eBay. Merk echter op dat de aankoop via eBay betekent dat u & # 039; ll kopen van derden individuen en niet een echte retailer. Lees altijd de verkoper ratings en kijken naar eerdere acties van dezelfde persoon alvorens te kopen.

2 Gebruik Amazon.com & # 039; s Marketplace (zie referenties). Amazon.com & # 039; s Marketplace is een vergelijkbaar concept met eBay in dat u & # 039; ll kopen van een goedkope PSP van derden, maar je don & # 039; t bod op de prijs. De derde persoon bepaalt de prijs, en u ofwel koopt het of je don & # 039; t. Om Marketplace lijsten voor de PSP, ga naar de productpagina Amazon voor het model dat u & # 039; re op zoek te kopen en kijken naar de "Nieuw" en "Gebruikte" prijzen direct onder Amazon & # 039; s prijs voor het toestel.

3 Houd een oogje op de grote internet retailers voor de verkoop. Sites zoals "The Cheapskate" (zie referenties) en "The Consumerist" (zie referenties) typisch post op een dagelijkse basis over deals over nieuwe en gebruikte elektronica. Als een gloednieuwe Sony PSP gaat over de verkoop op een grote internet retailer, zullen sites als deze onmiddellijk te plaatsen over. U kunt ook kijken voor jezelf verkoop gewoon door naar de productpagina voor de PSP op retail sites een keer per week of zo totdat het apparaat gaat over de verkoop.