HTML Coding voor Banners

HTML Coding voor Banners


Banners worden gebruikt door Web adverteerders om het verkeer te vestigen op hun sites. U kunt gebruik maken van banners maken door banner uitwisselingen, professioneel reclamebureau of door simpelweg te plaatsen op jezelf een website. Als u ervoor kiest om banners te gebruiken, moet u weten hoe goed ze maken en hoe ze te voegen in de HTML van uw webpagina.

Standard Banner Maten

Voordat u uw banner kan weergeven, moet u eerst in een beeldbewerkingsprogramma of ontwerp-programma. U kunt uw banner elke grootte die u wilt maken, maar er zijn verschillende standaard maten die door banner uitwisselingsprogramma's en websites die uw banner wordt geplaatst op kunnen worden geëist. Een full banner is 468-by-60 pixels, terwijl de grotere leaderboard is 728-by-90. Als u een verticale banner langs de kant van een webpagina wenst, de twee standaardformaten 160 per 600 en 120 per 600. Kleine knoppen zijn typisch ofwel 120 per 90 of 120 per 60.

Basic HTML Code

Zodra uw banner is gemaakt, moet u de HTML-code toe te voegen aan uw webpagina. Dit zal een hyperlink opdracht combineren met een afbeelding opdracht en verschijnt als volgt:

<a href="&lt;img"> http://www.example.com "> & lt; img width =" 468 "height =" 60 "alt =" Mijn Banner "> </a>

U vindt de <a href> URL van de website die u wilt dat de banner om te linken naar vervanging, en de <img src> URL met de locatie van de banner-bestand. De breedte en hoogte moet worden aangepast aan uw banner te passen, en de "alt" moet worden gewijzigd met wat tekst die u wilt weergeven als de banner niet wordt geladen, om welke reden.

Grens of Borderless

De bovenstaande link zal een banner wordt omringd door een dunne rand, die wordt gecreëerd door de weblink te produceren. Deze grens is meestal blauw, paars en draait na de banner is geklikt. Een rand kan nuttig zijn om te helpen de banner behalve de achtergrond, vooral als de achtergrond dezelfde kleur. Als u niet beschikt over een grens wilt, kunt u het verwijderen door het instellen van de grens van de afbeelding op 0 als volgt uit:

<Img width = "468" height = "60" alt = "Mijn Banner" border = "0">

Marquee Banners

Een eenvoudig type van banner die niet afhankelijk is van beelden is een grote tent. Dit zal tekst of een web link die schuift over het scherm te produceren. De code voor een grote tent is heel simpel:

<Marquee gedrag = "scroll"> Dit wordt scrollende tekst </ marquee>

<Marquee gedrag = "scroll"> <a href="This"> http://www.example.com "> Dit is een scrolling koppeling </a> </ marquee>

De tekst wordt herhaaldelijk scrollen vanaf de rechterkant van het scherm naar links, en kunnen in tabellen en andere elementen worden geplaatst. U kunt de tent code met de volgende add-ons te wijzigen:

<Marquee gedrag = "scroll" richting = "rechts, omhoog, omlaag"> - Verandert de richting waarin de tekst over het scherm beweegt. U kunt met de rechtermuisknop selecteren, omhoog of omlaag.

<Marquee gedrag = "slide"> - Maakt de tekst dia in een keer, dan stoppen aan de linkerkant van het scherm.

<Marquee gedrag = "alternate" - Maakt de tekst dia heen en weer over het scherm.

<marquee

<Marquee gedrag = "scroll" scrollamount = "1"> - Stelt de snelheid waarmee de tekst schuift. Hogere getallen produceren sneller tekst.