Hoe maak je een ATI Radeon X1650 Power Source installeren

Hoe maak je een ATI Radeon X1650 Power Source installeren


De ATI Radeon X1650 is een video-grafische kaart gebruikt in Windows-computers. Bij het installeren van de grafische kaart, u deze in een PCI-slot aan de binnenkant van uw computer. Omdat het PCI-slot zorgt voor de stroomvoorziening van de videokaart, hoeft u geen behoefte aan een extra kabels aan te sluiten op het moederbord of een externe stroombron. Eenmaal aangesloten, kunt u beginnen met het runnen van uw krachtige video-grafische kaart.

instructies

1 Sluit alle programma's en sluit de computer. Eenmaal volledig uitgeschakeld, verwijder de kabels aangesloten op de achterkant van de computer.

2 Verwijder de schroeven waarmee de buitenkant van de computer met behulp van een kruiskopschroevendraaier lijn. Deze schroeven houden bij de computer plaats.

3 Schuif het geval van de computer af, waardoor de binnenkant van de computer.

4 Schuif de ATI Radeon X1650 videokaart in een PCI-kaart slot op het moederbord. De PCI-slots geconfronteerd met de achterkant van de computer en een paar van de andere sleuven zijn al in gebruik door de geluidskaart en Internet-kaart.

5 Duw de vergrendeling klemmen aan de zijkant van de PCI-sleuf. Doet, zorgt ervoor dat de kaart niet uit de PCI-sleuf glijden.

6 Schuif de zaak terug naar de computer. Plaats de schroeven in de zaak en sluit de kabels in de computer. Als u de stroom op het systeem, de ATI Radeon X1650 wordt gevoed uit de computer.