How Can I Go Back & Look Things Up That Ik keek op het internet?

Standaard wordt Internet browsers sla al je surfgeschiedenis, het bijhouden van elke webpagina die u bezoekt. Dit is een handige functie die u kan helpen een belangrijke website opnieuw te bezoeken, zelfs als je het niet toe te voegen aan uw browser bookmarks. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om een ​​item te kopen op het internet, maar je hebt niet bookmark de website die is het aanbieden van de beste deal, kunt u de geschiedenis van de browser te openen en snel opzoeken van de URL van de website naar dezelfde Web te krijgen pagina weer.

instructies

1 Bekijk de browsergeschiedenis in Mozilla Firefox. Druk op "Ctrl", "Shift" en "" toetsen H om de geschiedenis items, die chronologisch zijn opgeslagen. Selecteer de dag waarvoor u de geschiedenis bekijken van opties, waaronder 'Vandaag', 'Yesterday', 'Laatste 7 dagen "en ga zo maar door. De geschiedenis zal een korte beschrijving van de bezochte pagina's en de volledige URL van deze pagina's.

2 Bekijk de browsergeschiedenis in Internet Explorer. Klik op "Favorieten" van de top menu-opties en klik op het tabblad 'Geschiedenis'. Selecteer de site die u wilt bezoeken. Items opgeslagen in Internet Explorer geschiedenis kunnen worden gesorteerd op naam van de site, het meest recent bezochte items, meest bezochte items, en de datum.

3 Bekijk de browsergeschiedenis in Google Chrome. Klik op het pictogram sleutel op de bovenste werkbalk en klik op "History." Google Chrome slaat webpagina's die worden bezocht in de afgelopen 10 weken periode in haar geschiedenis. U kunt de zoekbalk gegeven in "History" te gebruiken om een ​​specifieke webpagina die u bezocht, samen met de tijd en de datum waarop de webpagina werd bezocht opzoeken.