Hoe de D-Link SharePort Utility installeren op een netbook

Hoe de D-Link SharePort Utility installeren op een netbook


D-Link SharePort technologie maakt D-Link-netwerk gebruikers toegang tot USB-apparaten aangesloten op het netwerk via USB-poorten op de D-Link SharePort routers en wireless access points. SharePort technologie is een geweldige manier om netbooks met beperkte USB-poorten aan te sluiten op de USB-apparaten die gebruik maken van het netwerk. Download en installeer de D-Link SharePort nut om uw netbook om de mogelijkheden te vergroten, zonder dat USB-kabelverbindingen.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op de Windows 7-taakbalk en kies "Internet Explorer" in het menu dat verschijnt. Typ het D-Link Tech ondersteuning URL (www.dlink.com) in de adresbalk van het venster "Windows Internet Explorer". Tik op de "Enter".

2 Klik op de "Alle producten" verbinding en klik vervolgens op het modelnummer van uw D-Link-apparaat in de lijst die verschijnt. Klik op de link "Steun hulpbronnen" en klik op de "Nu downloaden" knop naast de "PC SharePort Utility" label.

3 Klik op de knop "Save" in het venster dat verschijnt. Navigeer naar de PC desktop en klik op 'Opslaan'. Navigeer naar het gedownloade bestand op de pc bureaublad en dubbelklik op de map pc_shareport_utility, en dubbelklik op het Setup32.exe bestand.

4 Klik op de gewenste taal uit de lijst die wordt weergegeven en klik op de knop "Volgende". Sluit alle andere actieve programma's en klik op 'Volgende'.

5 Klik op "Next" om het nut in de standaardlocatie te installeren. Klik op "Next" in het venster "Selecteer een Start Menu Folder". Klik op de knop "Start". Klik op de "Finish" knop na het bericht dat de installatie is voltooid.