Hoe kan ik een iMac Superdrive wijzigen

Hoe kan ik een iMac Superdrive wijzigen


De Superdrive is de combinatie CD / DVD branden rijden die bij de Apple iMac computer. Na verloop van tijd de Superdrive een hardware storing kunnen last hebben als het herhaaldelijk wordt gebruikt. In plaats van het kopen van een geheel nieuwe iMac of het nemen van uw computer naar een service center, verander de Superdrive op uw eigen. Om een ​​iMac Superdrive te vervangen, moet u de computer gedeeltelijk uit elkaar te halen om het bestaande station te bereiken.

instructies

1 Open het Apple-menu en selecteer 'Shut Down. " Koppel alle kabels van de achterkant van de Apple iMac computer.

2 Zet de iMac computer gezicht naar beneden op een handdoek of een zachte doek. Verwijder de drie schroeven aan de onderkant van de iMac zo dat het achterpaneel op zijn plaats houden.

3 Til het paneel omhoog en verwijder deze uit de iMac computer. Raak een metalen voorwerp is aangesloten op de grond om de opgebouwde statische elektriciteit in uw lichaam vrij te geven.

4 Verwijder de drie schroeven bovenaan in het linker uiteinde van de iMac dat de Superdrive zijn plaats te houden. Til de Superdrive recht omhoog en haal hem uit de iMac.

5 Stel de vervanging Superdrive in de open poort op de iMac. Duw het voorzichtig naar beneden totdat deze vastklikt. Bevestig de drie schroeven aan het nieuwe station op zijn plaats houden.

6 Zet het paneel op de achterkant van de iMac-computer en druk deze naar beneden totdat deze vastklikt. Sluit de drie schroeven aan de onderkant van de behuizing.

7 Sluit alle kabels aan de achterkant van de iMac-computer. De macht van de computer op en gebruik de Superdrive om ervoor te zorgen dat de juiste manier is geïnstalleerd.

Hints

  • Als je jezelf niet te aarden voordat u de interne onderdelen van de iMac-computer, kunt u mogelijk schade aan de Superdrive of iMac logic board.
  • Verwijder alleen de koperkleurige schroeven aan de binnenkant van de iMac. Als je de zilveren schroeven verwijdert u de garantie verstrekt via Apple te vervallen.