Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van Word Werken met Graphics?

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van Word Werken met Graphics?


Microsoft Word biedt meer voordelen dan het vroeger was in de omgang met graphics. Traditioneel, Word, net als andere tekstverwerkingsprogramma's, gericht op het maken van succesvolle schrijven en organisatie zo intuïtief mogelijk, wat vaak betekent dat andere functies, zoals grafische manipulatie moest een achterbank te nemen. In de 2010-versie van Microsoft Word, maar veel van de nadelen van het gebruik van afbeeldingen en foto's in het programma zijn verwijderd, en gebruikers kunnen vele functies waardoor het succesvolle gebruik van afbeeldingen in dit programma te vinden.

pagina Position

Een van de meest frustrerende dingen over het gebruik van afbeeldingen of foto's in Microsoft Word is dat je automatisch coudn't kiezen waar u de beelden om te gaan wilde. Het programma voegt automatisch graphics inline afbeeldingen, ze te plaatsen waar uw cursor zich bevindt in de tekst en vervolgens het duwen van de rest van het document verderop op de pagina. Met deze instelling is ingeschakeld, kunt u ook niet het beeld ergens anders te slepen. Echter, in de versie van 2010, dit potentieel nadeel kan gemakkelijk worden behandeld door het veranderen van het imago van de wrap-instellingen. Kies gewoon menuopties Bestand> Opties> Geavanceerd, verander dan de "Insert / Paste foto's als" instelling naar iets anders. Opties zijn onder meer "voor tekst," "Achter tekst" en anderen. Dit kunt u ook elk beeld te pakken en zet het waar je wilt in het document.

titling

Voor wie op zoek naar titel of titel graphics en foto's, Microsoft Word heeft een zeer eenvoudig systeem. Gewoon rechts-klik op een afbeelding of foto die u wilt titel "Formatteren Object 'en selecteer" Alt Text. " Titel en beschrijving dozen zal dan pop-up, zodat u een uitleg, het bijschrift en de titel in te voeren om uw foto. Met inbegrip van zowel geeft een mooi organisatorische touch aan dikke rapporten of documenten die een aantal verschillende afbeeldingen en foto's voorzien.

Het formaat

In tegenstelling tot eerdere versies, Word 2010 kunt u een grafische of afbeelding naar wat lengte en breedte formaat je wilt. Om dit te doen, links-klik op de afbeelding die u wilt wijzigen. Het menu Hulpmiddelen voor tekenen zal komen aan de bovenkant van de pagina. Klik op het tabblad "Format" en, in de "Size" groep, voert elke lengte of breedte die u wilt gebruiken voor het beeld. Zorg ervoor dat u ook duidelijk de "Lock Aspect Ratio" vakje op het tabblad "Size". U kunt ook afbeeldingen in de juiste verhouding vergroten of verkleinen door simpelweg het passeren van de cursor over de hoeken van een afbeelding of afbeelding. Een diagonale lijn icoon verschijnt. Klik met de linkermuisknop ingedrukt en sleep de foto om welke maat je wilt. De mogelijkheid om uw foto's beter passen bij de omringende tekst is een groot voordeel bij het werken met afbeeldingen.

Andere Afbeelding Wijziging

Afbeelding modificationo is een gebied waar Microsoft Word nadelen zijn voordelen kunnen opwegen tegen, maar het programma biedt wel meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Eerdere versies van het programma waren vrij beperkt in de manier waarop afbeeldingen kunnen worden gewijzigd, met alleen eenvoudige functies zoals bijsnijden van foto's. Word 2010 biedt veel meer dan dit, en gebruikers kunnen nu dingen zoals comprimeren beelden te doen; de kleur, verzadiging en tint; of zelfs artistieke effecten aan een afbeelding of foto toe te voegen. Toch, zelfs deze mate van controle is niets vergeleken met de uiterst nauwkeurige manipulatie beschikbaar met programma's zoals Photoshop. Wie op zoek is om drastisch te veranderen foto's moeten overwegen om foto's in een ander programma voordat ze te importeren in Word.