Hoe kan ik opnemen Streaming Music From het web

Streaming radio shows en online programma's zijn gestegen in populariteit sinds hun conceptie in de vroege jaren 1990. Online radio biedt meer controle en gemak voor de luisteraar, maar alleen als ze in de buurt van een computer. Luister op de weg door het opnemen van uw favoriete online uitzendingen.

instructies

1 Sluit een mannelijke 1/8-inch mannelijke 1/8-inch audio kabel aan op de audio-out of koptelefoonaansluiting op de computer. Indien aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting, zal er geen geluid te horen tijdens het opnemen zijn.

2 Sluit het andere uiteinde van de 1/8 inch audiokabel aan op de audio-in of microfoonaansluiting van uw computer. Audio-in kan een software-voorversterker nodig om het geluid hoorbaar te maken.

3 Zet de computer en open je geluidsopname software. Veel computers nu geleverd met audio-opname software vooraf geïnstalleerd. Als de jouwe niet, er zijn veel gratis, open-source opties beschikbaar, zoals Audacity en Rosegarden.

4 Selecteer de ingang die u op de 1/8-inch kabel in en druk op record.

5 Laat je streaming radio show om te spelen tot het werk klaar.

6 Stop de opname door op de stop-knop op uw audio-opname software. Exporteer de opname naar een bruikbaar formaat, zoals .mp3 of Ogg. Laad de geconverteerde uitzending op uw draagbare muziekspeler op de weg om te luisteren.

Hints

  • Als het geluid wordt vervormd, te hard of te zacht is, kunt u de instellingen in uw opname software aan te passen om te compenseren voor het omzetten van de audio naar een speelbaar bestand.