Hoe te repareren van een DBX-bestand met freeware

Hoe te repareren van een DBX-bestand met freeware


Bestanden met de extensie DBX bevatten mailberichten naar een map werden gered door de Microsoft Outlook Express e-mail programma. U mag niet meer in staat zijn om het bestand met Outlook Express Als een DBX-bestand is geïnfecteerd met een virus of corrupt is geopend als gevolg van een systeemfout. U kunt de software downloaden om het bestand op te lossen als je wilt om een ​​corrupte DBX-archief herstellen. Er zijn geen DBX reparatie programma's die echt freeware zijn, maar er zijn verschillende shareware programma's die u kunt gebruiken om een ​​beperkt aantal corrupte DBX-bestanden te herstellen gratis.

instructies

Geavanceerde Outlook Express Repair

1 Download en installeer de Advanced Outlook Express Repair shareware programma.

2 Sluit Microsoft Outlook Express en voer de Advanced Outlook Express Repair programma.

3 Klik op de knop "..." naast het veld "Select DBX en MBX-bestand te repareren". Navigeer naar de map die bevat uw corrupte DBX-bestand en selecteer het bestand.

4 Klik op de "Start Repair" knop. Het herstel programma zal alle herstelbare gegevens van uw DBX-bestand uit te pakken naar een nieuwe DBX-bestand met de tag "hersteld" toegevoegd aan de bestandsnaam.

Outlook Express Recovery

5 Download en installeer de Outlook Express Recovery shareware programma.

6 Sluit Outlook Express en Outlook Express Recovery programma uit te voeren.

7 Selecteer het station dat uw corrupte DBX-bestanden in het navigatiepaneel aan de rechterkant van het programmavenster bevat.

8 Klik op de knop "Volgende". Het herstel programma zal het geselecteerde station voor corrupte DBX-bestanden te doorzoeken.

9 Selecteer de DBX-bestanden die u wilt herstellen van de zich DBX-bestanden. Klik op "Next" om de reparatie te starten. Het programma zal alle realiseerbare inhoud van de geselecteerde bestanden uit te pakken.

Disk Doctors DBX Data Recovery

10 Download en installeer de Disk Doctors DBX Data Recovery programma te installeren.

11 Sluit Outlook Express en voer de Disk Doctors programma.

12 Klik op de "Select dbx" knop om aan te geven een DBX-bestand dat u wilt uitpakken of klik op de "Zoeken dbx" knop om alle corrupte DBX-bestanden op een schijf.

13 Selecteer de DBX-bestanden die u wilt herstellen of klik op "Alles selecteren Files." Klik op "Next" om de reparatie te beginnen. Alle herstelbare gegevens worden geëxtraheerd uit de geselecteerde DBX bestanden.