Hoe maak je een computer niet meer vertoond Langzaam

Hoe maak je een computer niet meer vertoond Langzaam


Computers zijn berucht voor het draaien langzaam op keer, vooral als ze ouder worden. Deze vertraging optreden wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van ongeorganiseerde bestanden en onvoldoende random access memory (RAM). Gelukkig zijn beide problemen zijn gemakkelijk op te lossen en meestal geen dure software. Binnen een paar minuten, kon je op zijn minst het dubbele van de snelheid van uw computer.

instructies

1 Open het menu Start en typ "Schijfopruiming" in de zoekbalk. Klik op het programma Schijfopruiming in de zoekresultaten. Klik hier om de dozen te controleren naast alle opties en klik op 'OK'. Dit zal zich te ontdoen van onnodige bestanden te krijgen en ruimte vrij te maken op de computer.

2 Open het menu Start en typ "Disk Defragmenter" in de zoekbalk, dan openen vanuit de lijst met zoekresultaten. Klik op de "Defragmenteren schijf" knop en laat de computer defragmenteren en organiseren van uw bestanden. Dit proces duurt in wezen bestanden verspreid over uw computer en rangschikt ze netjes in een virtuele archiefkast, waardoor de tijd die het kost om ze te vinden verminderen.

3 Sluit alle programma's die u niet gebruikt. Klik met de rechtermuisknop het pictogram van elk programma en selecteer "Quit" of "sluiten" uit het pop-up menu. Hoe meer software op uw computer, hoe langzamer het zal de neiging om.

4 Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van het bureaublad, selecteer "Nieuw" en vervolgens op "Snelkoppeling." Typ "% windir% \ system32 \ rundll32.exe Advapi32.dll, ProcessIdleTasks" (zonder de aanhalingstekens) en klik op 'Volgende'. Geef de snelkoppeling een naam, zoals 'Erase Memory "en klik op" Finish. " Dubbelklik op de snelkoppeling wanneer uw computer traag wordt uitgevoerd aan het RAM te wissen, dus het versnellen van uw computer. Met andere woorden, de computer Sluit alle geopende programma's, of ze zijn programma's die u gebruikt, of ongezien programma's op de achtergrond draaien.

Hints

  • Voor het verwijderen van RAM van de computer, op te slaan en sluit alle belangrijke bestanden op waarin u werkt. Open en niet-opgeslagen bestanden kunnen onmogelijk om te herstellen als je ze verliest tijdens het wissen RAM-geheugen.
  • Heeft uw RAM-geheugen niet te wissen, terwijl programma's downloaden, installeren of upgraden.