Hoe kan ik Tel het aantal hits op mijn website?

Hoe kan ik Tel het aantal hits op mijn website?


Een teller op uw website vertelt u hoeveel mensen bezoeken uw site. Weten hoeveel mensen komen naar uw pagina kunt u zien je groei in de tijd en kan een statistisch uitgangspunt voor hoe u tweak of uw site aan te passen zijn. Het tellen van de hits op uw site kan eenvoudig of enigszins uitdagend zijn, afhankelijk van uw behoefte en het niveau van technische expertise. Er zijn vele gratis website hit counters kunt u vinden op het internet, of u kunt uw eigen maken en als het je past.

instructies

1 Maak een leeg tekstbestand. Je kunt het noemen wat je wilt, maar iets bekend als "pagehits.txt" is gemakkelijk te herkennen. Laat dit bestand leeg.

2 Kies de pagina die u wilt klappen tellen. Een goede plek om te beginnen zou uw hoofdpagina, meestal "index" plus een extensie zijn. Als u wilt klappen rekenen op meerdere pagina's, moet u uw code in te voegen in elke pagina.

3 Open de pagina bestand waarvoor u wilt hits in een teksteditor te tellen. Op of nabij de top van het bestand dat is waar u uw hit-telling code moet zetten.

4 Voer de code in het bestand. De code moet commando's bevatten om uw "pagehits.txt" bestand te openen, is het aantal in dat bestand bijwerken door het toevoegen van een aan de lopende telling en opnieuw sluiten van dat bestand. Deze code zal worden geopend elke keer dat iemand bezoekt de pagina.

5 Herhaal stap 2 tot 4 voor alle andere pagina's waarvoor u wilt codes volgen. Als u wilt dezelfde "pagehits.txt" bestand gebruiken om de hits tellen voor unieke pagina's, hebben de hit-telling nummer voor elke pagina worden geassocieerd met een unieke zoekwoord in de file. In uw webpagina bestanden, moet elke pagina zoeken op het "pagehits.txt" file voor de unieke zoekwoord gekozen voor die pagina, dan hebben de pagina de bijbehorende hit-telling totaal toe te wijzen met een variabele.

6 Sla alle bestanden en upload deze naar uw server.

Hints

  • U kunt kiezen of u wilt uw hit totaal weer te geven op uw webpagina. De meeste professionele websites niet de totalen op hun pagina's weer te geven en ervoor kiezen om het getal als interne gegevens te gebruiken.
  • Als u ervoor kiest om uw hit telling te verbergen, kunt u het nummer zelf door het openen van de "pagehits.txt" bestand en het controleren van het nummer, of u kunt een andere pagina bestand dat niet openbaar wordt gemaakt te maken en hebben de code in die pagina toegang tot de hit tellen in totaal met een commando "lezen".
  • Als u niet wilt uw eigen hit-telling totaal te creĆ«ren, zijn er honderden gratis opties beschikbaar op het web die u kunt kiezen uit op te nemen in uw website. Google Analytics heeft een aantal pagina functies voor het bijhouden en is veruit de leider in de industrie.
  • Het is gemakkelijk om het aantal per ongeluk veranderen in "pagehits.txt" bestand maken foute gegevens. Dit is ook niet een betrouwbare bron van informatie als u nodig hebt om uw hit tellen presenteren als iets anders dan opscheppen aan vrienden.