Hoe om de batterij te vervangen op de Microsoft Wireless Mouse

Uw Microsoft draadloze muis biedt u ongebonden computer navigatie, maar deze vrijheid komt op een kostprijs. De muis moet een stroombron, die normaal twee AA-batterijen bevatten. Echter, sommige modellen een enkele AA, of zelfs AAA-batterij gebruiken. Uiteindelijk deze batterijen zullen vervangingen nodig. Als u ongevoeligheid of inconsistenties bewegingen hebben gemerkt met je muis, dan kan uw accu de boosdoener zijn.

instructies

1 Zet uw Microsoft draadloze muis ondersteboven en zoek het batterijcompartiment, die is geïdentificeerd als een vierkante deur in het midden van de onderkant van de muis.

2 Duw uw duim in het ondiepe duim gat, drukt u uw duim in de richting van de batterijklep en til de batterij deur uit de muis.

3 Trek de bestaande batterij of accu's, uit het vak, het maken van een mentale notitie van de batterij uitlijning.

4 Plaats de nieuwe batterij, of batterijen, met dezelfde uitlijning. Als u in staat om de uitlijning merken waren niet, er is een grafische "batterij" tentoongesteld in het batterijcompartiment, die u instrueert, die eind is positief. Plaats de batterij in overeenstemming met deze instructies en zorg ervoor dat de "+" einde van de batterij met de "+" teken in het compartiment te lijnen.

5 Lijn de haken op de batterijklep aan de zijde tegenover de duim gat en duw de batterij deur dicht totdat u een "klik."