Hoe om te bekijken voor een Group Policy Toegepast op een gebruiker

group policies zijn regels security toegepast van een server naar computers binnen het netwerk. Netwerkbeheerders meestal afdwingen groepsverzekeringen voor bepaalde privileges in een computer in- of uitschakelen. Sommige beleid groep kan stijf zijn, zoals het uitschakelen van het gebruik van USB flash drives of het uitschakelen van de installatie van een softwaretoepassing. Anderen zijn veiligheidsmaatregelen, zoals dwingt een gebruiker om het wachtwoord regelmatig veranderen. Het netwerk dwingt regelmatig dit beleid wanneer de gebruiker opstarten van de computer en de verbinding met het netwerk.

instructies

Windows XP en eerdere besturingssystemen

1 Klik op "Start" en klik op het vakje "Run".

2 Typ "cmd" zonder de aanhalingstekens en druk op "Enter" om de opdrachtprompt te openen.

3 Type "gpresult / gebruiker domein \ gebruikersnaam" zonder de aanhalingstekens, waarbij domein de domeinnaam van het netwerk en de gebruikersnaam login informatie van de gebruiker. Druk op "Enter" om de resultaten vanaf de command prompt te zien. Bijvoorbeeld: "gpresult / gebruiker testdomain \ user1" zou het groepsbeleid te krijgen voor "gebruiker" 1 in het domein "testdomain."

Windows Vista en latere besturingssystemen

4 Klik op de knop "Start" op de linker kant van het scherm dat het Windows-logo heeft.

5 Typ "cmd" zonder de aanhalingstekens in het zoekvak en druk op "Enter" om de opdrachtprompt te openen.

6 Typ "gpresult / h result.html" zonder de aanhalingstekens. Druk op Enter." Dit zou het groepsbeleid resultaat voor een gebruiker in een HTML-formaat, die wordt weergegeven met behulp van een web browser zoals Internet Explorer te laten zien. U kunt "result.html" te noemen door iets, zolang je de ".html" extensie te houden. De "result.html" bestand wordt weergegeven in de map waar de opdrachtprompt punten. Als de opdrachtprompt toont "C:> Users \ user1", de "result.html" bestand wordt weergegeven in die map.