Hoe te verwijderen informatie uit een vorige klembord in MS Word

Hoe te verwijderen informatie uit een vorige klembord in MS Word


Het klembord is een functie van Microsoft Word die tekst of afbeeldingen tijdelijk opgeslagen terwijl u kopiëren, knippen of plakken. Hoewel het klembord is een zeer nuttige functie, is het soms belangrijk om het klembord om uw privacy te waarborgen wissen. Bijvoorbeeld, als u uw creditcardnummer, sofi-nummer, of bankrekeningnummer hebt gekopieerd op een openbare computer, moet u het klembord te wissen om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang heeft tot uw informatie. Wissen van de Microsoft Word klembord is snel en gemakkelijk.

instructies

1 Open Microsoft Word.

2 Klik op de hoek pijl naast "Clipboard" op het menu bovenaan. Deze bevindt zich aan de linkerkant van het menu, in dezelfde buurt als de Plakken, knippen, kopiëren en Format Painter iconen.

3 Als u op deze pijl opent het Office Klembord Task Pane, die is gelegen aan de linkerkant van het scherm. Dit paneel toont de gegevens die momenteel in uw klembord opgeslagen. U kunt meerdere items in uw klembord op te slaan.

4 Klik op 'Alles wissen. " Dit wist de opgeslagen data in uw klembord.

Hints

  • Aangezien u meerdere items in uw klembord op te slaan, is het niet voldoende om te kopiëren of knippen een "veilige" stukje tekst. Kopiëren en plakken snelkoppelingen alleen onthullen de meest recente materiaal gekopieerd naar het klembord, maar ook andere gegevens kunnen nog steeds worden opgeslagen.