Hoe schrijf ik een script om e-mails Capture

Hoe schrijf ik een script om e-mails Capture


Een e-mail capture script kunnen bezoekers een webpagina om vrijwillig een e-mailadres aan de webmaster. De webmaster kan het e-mailadres om contact met bezoekers om hen te voorzien van advies, producten van de markt of houd ze op de hoogte over de voortgang van een site. Programmeurs gebruiken het woord "capture" om dit proces te beschrijven, omdat een e-capture script van de e-mail binnen een database moet vastleggen. E-mail capture scripts komen vaak voor: iedereen die een website heeft voorzien van een e-mailadres heeft gebruik gemaakt van een e-capture script. Besteden veel aandacht aan gegevens die via een e-mail capture script inspecteren voordat deze in een database.

instructies

1 Voeg een ingang of tekstvak element aan uw webpagina voor het invoeren van het e-mailadres.

2 Voeg een knop en de waarde eigenschap in te stellen om de string "Submit e-mail."

3 Bevestig en draad de knoppen "onClick" event aan de eigenschap text van de input element met behulp van JavaScript. Als alternatief, draad op de knop om het tekstvak met de juiste evenement klasse als u een server-side kader, zoals Asp.NET, Ruby on Rails of Django.

4 Een event handler functie en gebruik deze om te abonneren op de knop klikt evenement.

5 Voeg een extra functie om de event handler functie om het e-mailadres valideren. Gebruik geen gereedschap die door uw server-side kader, indien van toepassing. Met behulp van de vertakking verklaring die door uw taal (vaak een "als - dan" statement), geeft de tekst string "Sorry, maar dat is niet een geldig e-mailadres" als de gebruiker niet in slaagt om een ​​geldig e-mailadres in te voeren.

6 Maak een extra validatie functie en voeg deze toe aan de event handler functie. Met deze functie doorloopt elk personage in een e-mailadres, zoals aanhalingstekens, dat een SQL-injectie aanval zouden kunnen signaleren. Verwijder deze tekens, bewaar ze in een string en ze weer te geven aan gebruikers in een tekst die zegt: ". De voorgaande tekens zijn niet toegestaan"

7 Schrijf de benodigde code om de e-mail op te slaan als een string. Voeg het als een functie om de event handler.

Hints

  • Veel webmasters bevatten instructies en privacy informatie naast de knop die het script activeert.