Hoe maak je een Wi-Fi-kaart Signal uitbreiden

Hoe maak je een Wi-Fi-kaart Signal uitbreiden


Een Wi-Fi-kaart heeft een ingebouwde preset bepalen van de afstand van waaruit het een draadloos signaal kan ontvangen. Er zijn een paar manieren om te zorgen dat u het maximale bereik te bereiken op uw draadloze kaart, en sommige kaarten kunt u zelfs voor het aansluiten van antennes, een verdere verhoging van het assortiment. Helaas, hoewel, afhankelijk van uw locatie, kunt u niet in staat zijn om iets te doen over het verhogen van de signaalsterkte van uw computer.

instructies

1 Beweeg uw laptop uit de buurt van grote metalen voorwerpen in uw huis of kantoor. Deze objecten weerspiegelen en stuiteren het draadloze signaal uit de buurt van uw computer, waardoor een zwakkere internetverbinding.

2 Blijf uit de kelder. Omdat de kelder is onder het maaiveld, het draadloze signaal heeft door middel van concrete en andere vaste lagen te reizen naar uw computer en Wi-Fi-kaart te bereiken. Dit vermindert de signaalsterkte van de computer.

3 Sluit een draadloze antenne aan uw Wi-Fi-kaart, als het accepteert. Veel kaarten hebben een antenne-poort die u toelaat om een ​​antenne aan te sluiten en het vergroten van de signaalsterkte. Als er geen verbinding is haven, is het niet mogelijk aan te sluiten op een antenne om uw kaart.

4 Pas de antenne net zoals u zou doen met een televisie-antenne. Het verplaatsen van de antenne rond in verschillende richtingen vaak helpt draadloze signalen die verder weg zijn te verkrijgen.