Hoe naar Turn Up Skype FPS

Hoe naar Turn Up Skype FPS


Computertechnologie en Internet-toepassingen evolueren snel: Natuurlijk, dat is niet nieuw, maar soms oude informatie blijft lang na zijn "best-before 'datum is verstreken. Op een gegeven moment, het bewerken van Skype's configuratiebestand staat je toe om het aantal frames per seconde snelheid handmatig instellen op een hoger niveau te profiteren van snelle internetverbindingen en hoogwaardige camera's. Skype nu detecteert en stelt de resolutie en frame rate op basis van wat uw computer systeem kan ondersteunen, met behulp van drie niveaus voor videokwaliteit. U kunt uw huidige videomogelijkheden checken Skype FPS prestaties van uw camera te laten zien, hoewel frame rate instellingen tijdens gesprekken zullen worden beïnvloed door uw Internet-verbinding.

instructies

1 Start Skype en selecteer een naam in uw lijst met contactpersonen aan de linkerkant van het venster Skype. Informatie van de contactpersoon laadt in de rechterkant. Zoek de gesprekskwaliteit informatie knop aan de rechterkant van het pictogram bar, foto hieronder van de contactpersoon, en boven de instant message-venster. Dit symbool heeft vijf verticale balken, toenemende hoogte naar rechts.

2 Klik op het gesprek kwaliteit van de informatie en selecteer het tabblad "Webcam". Als u meer dan een webcam aangesloten op uw computer, selecteert u degene die u wilt gebruiken uit de drop-down box aan de rechterkant.

3 Let op de gemarkeerde statusindicator onder het drop-down box. Dit toont het vermogen van de geselecteerde webcam, ofwel lage, gemiddelde of hoge kwaliteit. Laag, of standaard kwaliteit, kan een framerate van 15FPS. Video van dit frame rate kunnen als schokkerig of onderbroken worden waargenomen. Ter vergelijking, films meestal gebruik 24fps. Webcams verstrekken van gemiddelde of hoge kwaliteit te gebruiken een framerate van 30 fps.

Hints

  • Windows 8.1 gebruikers kunnen zowel conventionele Skype Desktop of Skype te gebruiken voor Modern Windows. Hoewel Skype for Modern Windows ondersteunt touch screen bediening, maakt het nog niet over alle functies die met Skype Desktop.
  • Videoprestaties tijdens een Skype-gesprek niet alleen afhankelijk van de specificaties van uw camera, maar de verlichting, de Internet-verbinding aan beide uiteinden van het gesprek, evenals prestaties van de computer aan beide uiteinden.