Hoe vindt u Autocomplete History

Hoe vindt u Autocomplete History


Veel computertoepassingen een register bijhouden van dingen die je eerder hebt getypt. Dit creëert een autocomplete geschiedenis specifiek voor dat specifieke gebied. Misschien wilt u uw autocomplete geschiedenis, zodat u kunt een lijst van uw eerdere inzendingen kunnen zien om u te helpen of informatie, zodat u gegevens voor privacy redenen kunnen verwijderen. Het vinden automatisch aanvullen geschiedenis een eenvoudig proces dat consistent is bij de meeste toepassingen.

instructies

1 Klik in het veld dat u wilt de autocomplete historie voor om uw cursor in het veld te vinden. Sommige toepassingen verschijnt de autocomplete geschiedenis door simpelweg te klikken of te dubbelklikken in het veld.

2 Druk op de pijl-toets op het toetsenbord om de autocomplete geschiedenis voor dat veld te brengen. Als er meerdere autocomplete ingangen, een druk op de pijl naar beneden kan slechts tonen de meest recente geschiedenis, afhankelijk van de toepassing.

3 Typ één letter tegelijk in het veld om de autocomplete geschiedenis verbonden met die letter te brengen. Bijvoorbeeld, het typen "a" in het veld en stoppen up zal leiden tot een lijst van alle autocomplete vermeldingen die beginnen met de letter A.

Hints

  • U kunt een schuifbalk aan de rechterkant van de items die opkomt in de autocomplete geschiedenis voor een bepaald gebied te merken. Dit geeft aan dat er meer inschrijvingen dan wat je ziet op je scherm. Klik op de pijl op de schuifbalk om door de hele lijst van autocomplete ingangen te scrollen.
  • Sommige velden bevatten suggesties rechtstreeks vanaf een website of werkbalk. Niet te verwarren deze met autocomplete inzendingen. In de meeste gevallen zult u kleine grijze tekst die "suggesties" of "Suggested Inzendingen" die u zal toestaan ​​om deze vermeldingen te onderscheiden van uw autocomplete geschiedenis leest zien.