Hoe kan ik ActiveX inschakelen in het register

Hoe kan ik ActiveX inschakelen in het register


Voordat u een ActiveX-besturingselement kunt gebruiken, moet er een ingang ingeschakeld in het register. Microsoft Windows biedt u een handmatige nut om ActiveX-besturingselementen in te schakelen in uw register. Dit programma wordt uitgevoerd in de command line. Voor de meeste toepassingen, de installatiewizard registreert de ActiveX-component zonder enige vorm van handmatige interventie. Echter, sommige ActiveX-besturingselementen alleen hebben de OCX-bestand, wat betekent dat je moet deze handmatig in te schakelen in het register.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en voer "cmd" in het tekstvak Zoeken. Druk op "Enter" om de command line utility in Windows te openen.

2 Typ "Regsvr32 /? ' om een ‚Äč‚Äčlijst met ActiveX registratie opties te bekijken. Het nut dient alleen om te registreren en afmelden van een ActiveX-component in het register, dus slechts een paar opties worden getoond.

3 Typ de volgende tekst om uw controle te registreren:

Regsvr32 / s your_control.OCX

Vervang "your_control" met de naam van uw ActiveX-component. Dit commando maakt het mogelijk in het register en stelt u in staat om het te gebruiken in uw software ontwikkeling.