Slow Typen in IE8

Slow Typen in IE8


Webbrowsers hebben een grote invloed op de manier waarop gebruikers surfen op het internet. Terwijl Microsoft's Internet Explorer 8 (IE8) webbrowser positief werd beoordeeld over de hele linie, sommige gebruikers melden trage responstijden en vertragingen bij het typen in het kader IE8. Als IE8 geeft je verdriet, zijn er een paar processen die je kunt uitvoeren op uw Windows-pc om de problemen op te lossen en te voorkomen dat ze zich opnieuw voordoet.

instructies

1 Klik op "Start" en "Run" van uw bureaublad te bekijken. Typ "cleanmgr" en klik op "OK."

2 Selecteer "Temporary Internet Files" en "Tijdelijke Windows-onderdelen" van het tabblad "Schijfopruiming" en klik op "OK." Zodoende wordt een gebrek aan schijfruimte niet bijdraagt ​​aan de vertraging in Internet Explorer.

3 Open Internet Explorer 8 en klik op 'Extra' en vervolgens 'Manage Add-ons. "

4 Selecteer "alle add-ons" van het "Select" drop-down menu.

5 Selecteer de eerste add-on in de lijst en klik op "uitschakelen." Af te sluiten en opnieuw op te starten Internet Explorer 8.

6 Typ iets in het URL-veld in het hoofdvenster van de browser om de reactietijd te testen. Als het probleem zich blijft voordoen, schakelt u de add-on weer in de Add-on Manager en herhaal stap 5 en 6 voor elke add-on in de Add-on Manager. Als het uitschakelen van één of meer van de add-ons verbetert het typen reactiesnelheid, laat ze met een handicap. Corrupt add-ons zijn een belangrijke oorzaak van vertragingen in IE8.

7 Klik op "Start" en vervolgens op "Run" vanaf uw bureaublad te bekijken. Typ "cmd" en druk op "OK." Typ 'regsvr32 actxprxy.dll "in de command window en druk op" Enter. "

8 Start je computer opnieuw op. Herstart IE8 en de browser gebruiken zoals gewoonlijk.