Hoe naar Link Two Excel spreadsheets

Hoe naar Link Two Excel spreadsheets


Je hebt al hard gewerkt aan een spreadsheet, het opzetten van formules en het vullen van de data. Nu moet je de resultaten gebruiken uit de eerste spreadsheet voor het opzetten van een spreadsheet. U heeft de mogelijkheid van het handmatig invoeren van de gegevens in de nieuwe spreadsheet, maar wat als de resultaten te veranderen op de eerste spreadsheet? Lees verder en je zult zien hoe u een hyperlink te configureren op de tweede spreadsheet, zodat het brengt in de resultaten van de eerste spreadsheet.

instructies

Maak een document met meerdere Spreadsheets

1 Maken en de naam van de eerste spreadsheet. Aan de onderkant van het werkblad, klik met de rechtermuisknop op het eerste tabblad (Blad 1) en selecteer "Naam wijzigen." Typ een nieuwe naam. Voorbeeld: Feb26.

2 Maken en de naam van de tweede spreadsheet. Aan de onderkant van het werkblad, met de rechtermuisknop op het tweede tabblad (Blad 2) en kies "Naam wijzigen." Typ een nieuwe naam. Voorbeeld: Feb27.

3 Zorg ervoor dat u in spreadsheet Feb27. Voer numerieke gegevens in A1 en B1. In cel A1, typ het nummer 2. Toen in cel B1, typ het nummer 3.

4 Voer een formule in cel C1 op de Feb27 spreadsheet. Klik in de cel C1 en klik vervolgens op 'formule' in het lint. Klik AutoSom en selecteer Sum. In het veld formule, moet u de formule zie "= SOM (A1, B1)." Druk op Enter.

5 Controleer om correct te zien dat de formule functies. Als uw formule correct is ingevoerd, moet u een 5 weergegeven in de C1 cel te zien.

Maak een link van een spreadsheet naar de andere

6 Navigeer naar de Feb26 spreadsheet. Scroll naar beneden en klik op het tabblad Feb26. Dit zal u op de Feb26 spreadsheet.

7 Voeg een link van C1 op Feb26 C1 op Feb27. Op Feb26, klik op C1 dan klikt u op het tabblad "Invoegen" op het lint. Selecteer het pictogram "Hyperlink".

8 Geef de cel op het Feb26 spreadsheet. In de formule bar, type: = Feb27 C1!

9 Controleer de cel. Klik op de C2 cel. U ziet nu de waarde die van cel C1 kwam in Feb27 weergegeven in de cel C1 in Feb26; dat wil zeggen, moet je het nummer 5 te zien in cel C1 Feb26.

10 Test om te zien of het goed werkt. Navigeer naar spreadsheet Feb27 door te klikken op de tab aan de onderkant. Wijzig de inhoud van A1 naar 3. Je moet de 5 verandering in een 6. Ga terug naar spreadsheet Feb26 zien door te klikken op de tab Feb26. Je moet een 6 weergegeven in C1 Feb26 zien.

Hints

  • Niet te verwarren met spreadsheets werkboeken. Workbooks kan bestaan ​​uit een of meerdere spreadsheets.