How to Get Rid van Troje PSW Agent VOA Virus

Een Trojan is een virus programma dat verbergt binnen een ander programma bestand. Het zal zich vaak alleen maar hechten aan een apart bestand en je zal niet kunnen vertellen het virus in het bestand. Echter, wanneer u het bestand openen of het bestand uit te voeren, dat is wanneer de Trojan actief zal worden, en het zal gaan doen schade aan uw computer, meestal eerst door zich te hechten aan andere, gelijkaardige dossiers, voordat deze schade doet, waardoor het nog moeilijker te verwijderen. Een goede anti-virus programma zal u toelaten om zich te ontdoen van alle kopie├źn van de meeste Trojan virussen te krijgen.

instructies

1 Download AVG AntiVirus en installeren (zie link in Resources).

2 Scan je hele computer met de AVG-software programma. Dit is een optie als de laatste stap van het installatieproces, en wat je nodig hebt om deze te voltooien.

3 Bekijk de pagina die aan het eind van de scan wordt. Het bevat de namen van de virussen die zijn gevonden en waar ze zijn gevonden. Het zal ook laten weten die onschuldig zijn verwijderd.

4 Klik op de knop 'Verwijderen herstelde infecties ". Hierdoor kan de AVG-programma om extra exemplaren van Trojan virussen die zijn gevonden, maar kon niet gemakkelijk worden verwijderd verwijderen. Dit zal zo nu en bestanden op uw computer, maar het is beter om deze bestanden dan nog steeds worden geïnfecteerd met een virus te verliezen.

5 Laat de AVG anti-virus programma loopt. Dit zorgt ervoor dat u beschermd tegen verdere virale aanvallen.

Hints

  • Gebruik altijd een goede anti-virus programma op uw computer en houdt deze bijgewerkt.