Hoe maak je een Lexmark 5300 oplossen

Hoe maak je een Lexmark 5300 oplossen


De Lexmark model 5300 is een alles-in-één printer, copier en scanner die kan afdrukken in kleur of zwart-wit. Het is compatibel met Windows-gebaseerde personal computers en maakt verbinding met de computer met een USB-kabel. Problemen ontstaan ​​verschillende componenten of onderdelen van het apparaat. Diagnose van mogelijke oorzaken van een probleem als het zich voordoet is de eerste stap in het oplossen van problemen. Voer de overige stappen voor probleemoplossing zodat het probleem volledig opgelost.

instructies

1 Controleer de USB-kabel niet is beschadigd als de printer niet communiceert met de computer. Sluit het vierkante uiteinde van de kabel in de poort aan de achterkant van de printer. Steek het rechthoekige uiteinde van de kabel in de USB-poort van de computer.

2 Gebruik een zwaarder papier of een helderder wit papier als de afdrukkwaliteit is lager dan normaal. De kwaliteit is hoger op zwaarder en helderder papier.

3 Pas de afdrukkwaliteit op de printer indien nodig. Druk op de knop "Menu". Druk op de rechter of linker pijl toets totdat "Kwaliteit" op het display verschijnt. Druk op de "Vinkje" knop. Druk op de linker of rechter toets tot de gewenste kwaliteit wordt weergegeven. Druk op de knop "Vinkje" om de wijzigingen op te slaan.

4 Verwijder elk vel zodra het is afgedrukt om inkt vlekken te voorkomen. Sommige platen niet volledig droog is voordat de volgende prints. Dit geldt vooral bij het werken met speciale soorten papier, zoals transparanten, fotopapier, etiketten en iron-on transfers.

5 Vervang de inktcartridge kleur als de kleuren zijn flets of afwijken van hoe de kleuren worden weergegeven op het computerscherm. Vervang de zwarte cartridge als zwarte tekst wordt weggeschoten of vervaagde.

6 Open de scanner als er papier is vastgelopen. Trek het papier recht naar buiten. Sluit de scannereenheid. Druk op de "Vinkje" knop op het bedieningspaneel om door te gaan.

7 Veeg de glasplaat met een schone, pluisvrije doek die is bevochtigd met water of de glasplaat vuil. Een glasplaat vuil zal de kwaliteit van gescande afbeeldingen beïnvloeden.