Hoe kan ik Google Talk Stop opduiken

Hoe kan ik Google Talk opduiken Stop. Er kunnen momenten zijn dat je op de computer en moe van uw Google Talk-scherm opduiken met frivole berichten van je vrienden. De eenvoudigste oplossing om te stoppen met dit zou zijn af te melden bij Google Talk helemaal, maar je zou willen blijven aangemeld voor het geval dat een belangrijke boodschap komt. In dat geval is er een andere optie.

instructies

1 Ga naar uw Google Talk-scherm en klik op de link 'Instellingen' te gaan naar het venster. Deze bevindt zich in de rechter bovenhoek van het scherm.

2 Klik op het tabblad 'Meldingen', gelegen in de linker tabs bar. Kijk voor de "Incoming Chat" rubriek. Hier, moet je twee optie dozen label "Show Notification" te vinden en "Play Sound."

3 Verwijder het vinkje uit de "Show Notification" optie vak. Dit zal Google Talk stoppen opduiken op elk binnenkomend bericht.

4 Vinkt u het vakje "Play Sound 'als u wilt ook. Dit is de optie die verspreidt een geluid melding als een blip wanneer u een bericht ontvangt.

5 Minimaliseer uw Google Talk-venster als u klaar bent. Nu zal het venster alleen opduiken wanneer u het verzoek om en stopt ook last van hebt met die blip geluiden.

Hints

  • Als je nog wilt om te controleren op belangrijke berichten, het vinkje in het vakje "Play Sound" kan niet een goed idee zijn als u vaak vergeten om te controleren of Google Talk jezelf. Het geluid kennisgeving zal je helpen herinneren.